Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Lost and Found
Συντονιστής: University Editors
Re: Lost and Found
Καλημερα!το ντοσιέ εχει στο τέλος εργαστηριακές ασκήσεις τεχνικών υλικών με όνομα Λίζα ουράνια ,σε περίπτωση που το βρει κάποιος...
Βρέθηκε φλασακι στο αμφιθέατρο 1,2
Χρωμα λευκό, χωρίς καπάκι, πίσω είχε κολλημένο ενα πορτοκαλί χαρτάκι που έγραφε " aster thesis natsum:" (ηταν σκισμένο λίγο)
Χρωμα λευκό, χωρίς καπάκι, πίσω είχε κολλημένο ενα πορτοκαλί χαρτάκι που έγραφε " aster thesis natsum:" (ηταν σκισμένο λίγο)
If you can't play the game, play the gamer
Ευρέθη κινητάκι ΝΟΚΙΑ στις τουαλέτες θηλέων ισογείου στα κτίρια των αιθουσών. Βρισκεται στη γραμματεία της σχολής.
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Ειναι του κυρίου Χ.Μουζάκη (αντισεισμικά 1) που μπορούμε να ερθουμε να ο πάρουμε?icepink έγραψε:Βρέθηκε φλασακι στο αμφιθέατρο 1,2
τηλεφωνο 6978871348
χάθηκαν κλειδιά στο πάρτυ 3ου (εχουν μπλε παντοφλιτσες,καρτα μαρκετ ιν,και μισι καρτουλα απο το rendezvous )
εχουν γραψει στο event του παρτυ στο facebook οτι βρεθηκαν κλειδια ..
-
mariliarop
- Έτος εισαγωγής: 2014
Παιδιά ξέχασα τον υπολογιστή μαζί με τη θήκη του (μαυρη) σε μία από τις αίθουσες 17 η 12 στα νέα κτήρια πολιτικών μηχανικών. Ξέρεις κανείς τίποτα;
Χάθηκε φάκελο με ζελατίνες απο σημειώσεις 6ου εξαμήνου στα κτήρια ..οποίος βρήκε κατι ας πει
Χάθηκαν άσπρα ακουστικά Samsung στα κτίρια των πολιτικών.Αν τα έχει βρει κάποιος ας στείλει ενα pm.
-
alesandro71
Καλησπέρα , έχασα την υπολογιστική μου μηχανή αν κάποιος την βρει ας ενημερώσει