Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Προεντεταμένο Σκυρόδεμα (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
-
k.mondechristo
Re: Προεντεταμένο Σκυρόδεμα (2015-16)
Παιδιά αναρτήθηκε στο mycourses η ημερομηνία εξέτασης για τους επί πτυχίω,συγκεκριμένα στις 3/6/2016. Προσωπικά την ίδια εβδομάδα δίνω και άλλο μάθημα οπότε θα προτιμούσα την μεταφορά της εξέτασης για αργότερα. Μπορούμε με κάποιο τρόπο όσοι ενδιαφερόμαστε να το δώσουμε, να επικοινωνήσουμε ώστε να καθορίσουμε μία ημερομηνία κοινώς αποδεκτή και να προτείνουμε αλλαγή?
-
k.mondechristo
Παιδιά είναι δυνατό να φτιάξουμε μία ψηφοφορία εδώ ώστε να δούμε πόσοι πρόκειται να δώσουμε? Είναι κανείς άλλος εκτός από εμένα???
Έτοιμη η ψηφοφορία.
Συμφωνώ με μεταφορά της εξέτασης για αργότερα μέσα στην εξεταστική. Συγκεκριμένα δίνω στις 8 του μήνα πάλι για την έκτακτη (Στατική 6) οπότε θα ήθελα να έχουν μεγαλύτερη απόσταση από 4 μέρες. Άρα κατά προτίμηση από την εβδομάδα που ξεκινάει στις 13 και μετά.k.mondechristo έγραψε:Παιδιά αναρτήθηκε στο mycourses η ημερομηνία εξέτασης για τους επί πτυχίω,συγκεκριμένα στις 3/6/2016. Προσωπικά την ίδια εβδομάδα δίνω και άλλο μάθημα οπότε θα προτιμούσα την μεταφορά της εξέτασης για αργότερα. Μπορούμε με κάποιο τρόπο όσοι ενδιαφερόμαστε να το δώσουμε, να επικοινωνήσουμε ώστε να καθορίσουμε μία ημερομηνία κοινώς αποδεκτή και να προτείνουμε αλλαγή?
Παιδιά εγώ δίνω στις 13. Αν σας βολεύει να δώσουμε το μάθημα εκείνη την εβδομάδα θα προτιμούσα να γίνει η εξέταση στις 17 για να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους.
Από εμένα κανένα πρόβλημα και πιο μετά από 17 να πάει.marinaa έγραψε:Παιδιά εγώ δίνω στις 13. Αν σας βολεύει να δώσουμε το μάθημα εκείνη την εβδομάδα θα προτιμούσα να γίνει η εξέταση στις 17 για να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους.
-
k.mondechristo
Σ'ευχαριστούμε andskia!!andskia έγραψε:Έτοιμη η ψηφοφορία.
-
k.mondechristo
Κι από εμένα παιδιά κανένα πρόβλημα μετά τις 17!mariosp89 έγραψε:Από εμένα κανένα πρόβλημα και πιο μετά από 17 να πάει.marinaa έγραψε:Παιδιά εγώ δίνω στις 13. Αν σας βολεύει να δώσουμε το μάθημα εκείνη την εβδομάδα θα προτιμούσα να γίνει η εξέταση στις 17 για να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους.
Καλησπέρα σας,
Μετά τις 17 θα με βόλευε και εμένα γιατί δεν δίνω κάποιο μάθημα. Στις 17/6 δίνω το τελευταίο μου μάθημα Κατασκευές από Οπλισμενο σκυροδεμα.
Μετά τις 17 θα με βόλευε και εμένα γιατί δεν δίνω κάποιο μάθημα. Στις 17/6 δίνω το τελευταίο μου μάθημα Κατασκευές από Οπλισμενο σκυροδεμα.
-
k.mondechristo
Παιδιά πρέπει με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσουμε ώστε να καταλήξουμε σε μία ημερομηνία που θα εξυπηρετεί κατά το δυνατό όλους και να την προτείνουμε στους διδάσκοντες. Έχω στείλει και κάποια π.μ. γι'αυτό το σκοπό, όποιος θέλει ας μου απαντήσει ώστε να το επισπεύσουμε.