Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2015-16)
Παιδια ξερεται αν εχουν διδαχθει αναλυτικα τα επιτοκια , κοστη κτλ και αν μπορει να ζητηθει ασκηση πανω σε αυτα ?
ΥΣ Να βαλλεται την συζητηση στο πανελ του μαθηματος ..
ΥΣ Να βαλλεται την συζητηση στο πανελ του μαθηματος ..
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Είχε διδαχθεί τη τελευταία Παρασκευή πριν το Πάσχα με λίγα άτομα λόγω εκδρομής. Τώρα για το αν μπορεί να πέσει άσκηση δεν ξέρω.
Οκ , μερσι ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Re: Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2014-15)
ρε παιδια ξερει κανεις την έννοια της προσφοράς μεταφορικής υποδομής και πως επηρεαζει την ζητηση
Re: Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2014-15)
Αν εχεις το βιβλιο , εχω την εντυπωση οτι ειναι το κεφαλαιο 5.1 σελιδα 81 ....
Η εξεταση ειναι με κλειστα βιβλια και σημειωσεις ετσι?
Ναι, στα μαθήματα είχε ειπωθεί ότι δεν θα έχουμε κάτι ανοιχτό και ότι αν χρειαστεί κάποιος δύσκολος τύπος θα δίνεται. Τώρα το τί σημαίνει δύσκολος είναι ωραία ερώτηση...
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!