Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική IV (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική IV (2015-16)
Καλημέρα μετα απο ομιλία με την κυρια Νερατζάκη μου είπε οτι συμφωνούν με την ημερομηνία και οτι τους βολευει να γινει μετα την εξεταστικη και απλα επειδη δεν ξερουν ακομη ωρα θα ανακοινωθει αργότερα. Γενικα μου ειπε οτι εαν υπαρξει κατι εκτακτο εκεινη την μερα που δεν νομιζει θα το κανουμε παλι εκεινη την εβδομάδα οποτε μας βολευει... για τον συναδελφο που δεν μπορούσε 27/6 το εχω διευκρινίσει ωστε να μην γινει κατι τετοιο.
Συνάδελφε ,ευχαριστώ που με σκέφτηκες.
sen,το χειριστηκες οπως ακριβως το αποφασισαμε στο mqn και θεωρω οτι μενει να το δουμε.Ωραιος! 
τελικα ισχυει το 28/6?
Βγήκε ανακοίνωση στο mycourses ...
" εξεταση μαθηματος
Η εξέταση του μαθήματος Στατική IV θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/6/2016 και ώρα 11.00-13.30 στην αίθουσα 1.
Οι διδάσκοντες "
" εξεταση μαθηματος
Η εξέταση του μαθήματος Στατική IV θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/6/2016 και ώρα 11.00-13.30 στην αίθουσα 1.
Οι διδάσκοντες "
Ξέρει κάποιος εάν το γενικευμένο μονοβάθμιο και το ελαστικό κέντρο είναι εντός ύλης ? Ευχαριστώ πολύ!
γεια σας εχουν πει τιποτα για προοδο ?
η αγάπη για ζωή γεννά την τέχνη.....
Γεια σας, είμαι μεγαλύτερο εξάμηνο και χρωστάω το μάθημα. θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τις σημειώσεις των μαθημάτων Στατική 4; Ας είναι και περσινές σημειώσεις . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γεια σας παιδιά!
Ξέρει κάποιος εάν έχουμε κάτι ανοιχτό στην εξέταση ?
Ευχαριστώ !
Ξέρει κάποιος εάν έχουμε κάτι ανοιχτό στην εξέταση ?
Ευχαριστώ !