Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνικά Υλικά (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνικά Υλικά (2015-16)
Η ύλη για την δεύτερη πρόοδο είναι από το 8ο κεφάλαιο των μαθημάτων έως τέλος??
- JamesGordon
- Έτος εισαγωγής: 2015
Μηπως εχει καποιος τα περσινα θεματα της 2ης προοδου γιατι δεν φαινεται τιποτα απο αυτα στο πανελ...
καλησπερα μπορει καποιος να μου πει την υλη του μαθηματος?
καλησπερα ξερει κανεις τιποτα για σκησεις τενικα υλικα που μπορω να βρω?
καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πότε είναι η παράδωση της τέταρτης άσκησης??
Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις. Στην ανακοίνωση της σχολής γράφει ότι η ύλη είναι αυτή που διδάχτηκε το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η ύλη;
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Αδερφέ, δεν ξέρω να σου πω την ύλη, γιατί δεν παρακολούθησα φέτος το μάθημα, αλλά στο rar που σου ανέβασα περιλαμβάνεται το περισσότερο υλικό από τη σελίδα του μαθήματος στο mycourses (την οποία φαντάζομαι δεν θα μπορείς να επισκεφτείς). Οπότε από εκεί (διαλέξεις μαθήματος, γενικές πληροφορίες για το μάθημα κ.ο.κ.) σίγουρα θα τη βρεις την άκρη.Karolos6 έγραψε:Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις. Στην ανακοίνωση της σχολής γράφει ότι η ύλη είναι αυτή που διδάχτηκε το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η ύλη;
Θα σου πρότεινα βέβαια να μην περιοριστείς μόνο εκεί, καθώς, ενδέχεται η εξέτασή σας να είναι αρκετά πιο απαιτητική.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.

Μάθε πάντως οπωσδήποτε άσκηση σύνθεσης σκυροδέματος και άσκηση κοκκομετρίας αδρανών.Στις δικές μας εξετάσεις είναι τα δύο σίγουρα,τα υπόλοιπα είναι μικροασκήσεις βάσει πειραμάτων σε ξύλο,Χάλυβα ή τοιχοποιία και λίγο θεωρία έως πολύ θεωρία ανάλογα με τα κέφια τους από τις διαφάνειες του mycourses(το ζιπάκι του OxYdO)OxYdO έγραψε:Αδερφέ, δεν ξέρω να σου πω την ύλη, γιατί δεν παρακολούθησα φέτος το μάθημα, αλλά στο rar που σου ανέβασα περιλαμβάνεται το περισσότερο υλικό από τη σελίδα του μαθήματος στο mycourses (την οποία φαντάζομαι δεν θα μπορείς να επισκεφτείς). Οπότε από εκεί (διαλέξεις μαθήματος, γενικές πληροφορίες για το μάθημα κ.ο.κ.) σίγουρα θα τη βρεις την άκρη.Karolos6 έγραψε:Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις. Στην ανακοίνωση της σχολής γράφει ότι η ύλη είναι αυτή που διδάχτηκε το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η ύλη;
Θα σου πρότεινα βέβαια να μην περιοριστείς μόνο εκεί, καθώς, ενδέχεται η εξέτασή σας να είναι αρκετά πιο απαιτητική.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
ΣΕΒ
Βαθμολογία 2ης προόδου στο mycourses . Προβολή γραπτών, για όσους το επιθυμούν την Παρασκευή 10/06, στις 13.45-14.45, κτήριο Ηχοτεχνίας.
«Απ’ τα τσακάλια δεν γλιτώνεις, με ευχές και παρακάλια»
«Κι (…) Αν είν’ ο λάκκος σου, πολύ βαθής, χρέος με τα χέρια σου, να σηκωθείς».
«Κι (…) Αν είν’ ο λάκκος σου, πολύ βαθής, χρέος με τα χέρια σου, να σηκωθείς».
Γεια σας παιδιά!Ξέρει κανείς αν πρόκειται να βγάλουν εκτός από τις επιμέρους βαθμολογίες (εργαστηριών και προόδων) και την τελική βαθμολογία απ αυτά?Ευχαριστώ!