Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2015-16)
Η μεθοδος Simpson (υπαρχει στις σημειωσεις κατσαρελλη στην εκκενωση δοχειων) εχει διδαχθει?
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
-
δημητρης_7
- Έτος εισαγωγής: 2010
Παιδια το κεφαλαιο διαστατικης αναλυσης και ομοιοτητας,διδαχτηκε?
Στη σελιδα στο mycoyrses το εχουν εντος,αλλα ας μας απαντησει καποιος που παρακολουθησε εαν οντως εγινε στην ταξη ή ,ασ πουμε,ξεχασαν να ενημερωσουν τη σελιδα...
Ευχαριστω εκ τον προτερον
Στη σελιδα στο mycoyrses το εχουν εντος,αλλα ας μας απαντησει καποιος που παρακολουθησε εαν οντως εγινε στην ταξη ή ,ασ πουμε,ξεχασαν να ενημερωσουν τη σελιδα...
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
Όντως διδάχτηκε την τελευταία εβδομάδα...δημητρης_7 έγραψε:Παιδια το κεφαλαιο διαστατικης αναλυσης και ομοιοτητας,διδαχτηκε?
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
ρε παιδιά γενικά η 3η σειρά ασκησεων εχει πολλά λαθη αλλα δεν μπορώ να καταλαβω εαν στην ασκηση 3.4 το V2 = (2g( y1 − y2) +V1^2)^0.5 = 0.64m/s ειναι σωστό η λάθος(το νουμερο αυτο ειναι απο τις λύσεις που εχουν ανεβασμένες , εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως προκύπτει τόσο ) . Εχει κανεις ιδεα ;
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Είχα την ίδια απορία. Θεωρώ ότι έχει κάνει λάθος και καθώς ισχύει y1=y2=y, οι δύο ταχύτητες V1,V2 είναι ίσες απο εξ.ενέργειας, ενώ διαφέρουν τα Q1,Q2 λόγω διαφοράς εμβαδού διατομής Ε. Αν κάποιος έχει καλύτερη ιδέα ας γράψει!epicas έγραψε:ρε παιδιά γενικά η 3η σειρά ασκησεων εχει πολλά λαθη αλλα δεν μπορώ να καταλαβω εαν στην ασκηση 3.4 το V2 = (2g( y1 − y2) +V1^2)^0.5 = 0.64m/s ειναι σωστό η λάθος(το νουμερο αυτο ειναι απο τις λύσεις που εχουν ανεβασμένες , εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως προκύπτει τόσο ) . Εχει κανεις ιδεα ;
«Απ’ τα τσακάλια δεν γλιτώνεις, με ευχές και παρακάλια»
«Κι (…) Αν είν’ ο λάκκος σου, πολύ βαθής, χρέος με τα χέρια σου, να σηκωθείς».
«Κι (…) Αν είν’ ο λάκκος σου, πολύ βαθής, χρέος με τα χέρια σου, να σηκωθείς».
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Επίσης με την σειρά 6 τι παίζει ; Το γεγονός πως δεν υπάρχουν λύσεις σημαίνει πως είναι εκτός υλης ; 
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
Υποτίθεται ότι η παράδοση είναι για την ημέρα της εξέτασης,οπότε...epicas έγραψε:Επίσης με την σειρά 6 τι παίζει ; Το γεγονός πως δεν υπάρχουν λύσεις σημαίνει πως είναι εκτός υλης ;
-
μουχαλασετοspace
Παιδια μηπως ξερει κανεις αν στην 1η ασκηση απο την 6η σειρα αμελουνται οι τριβες στα τοιχωματα? Ρωταω γιατι στις διαφανειες του Κατσαρελη ολες τις ασκησεις τις λυνει με αυτην την παραδοχη..
Από τις σημειώσεις του Κατσαρέλη είναι όλα εντός ύλης ;;
-
μουχαλασετοspace
Επισης παρατηρω οτι αν αμελησουμε τις τριβες τα μισα δεδομενα του προβληματος (διαμετρος μεγαλου κυλινδρου,P1,P2,ρ) δεν χρησιμευουν πουθενα. Αν εχει καταλαβει καποιος καλυτερα την ασκηση ας απαντησει να μας ξεμπλεξει..