Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πειραματική Αντοχή Υλικών (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Πειραματική Αντοχή Υλικών (2015-16)
ρωτησα την περασμενη δευτερα τον κυτοπουλο απο κοντα για την παραδοση των εργασιων. και μ ειπε μεχρι την παρασκευη το πολυ.
-
steve7
- Έτος εισαγωγής: 2014
μια ερωτηση σημαντικα. αν εισαι φοιτητης 4ου ετους κ δν εχεις υπογραψει σ κανενα εργαστηριο κ δν εχεις παραδωσει κανενα πειραμα, με λιγα λογια δν εχεις κανει τπτ κ πας στ τελος κ γραφεις ενα 5 ή 6 στ γραπτο, θα σ περασει?
νομίζω οτι χωρίς καθόλου παρακολούθηση στα εργαστήρια δεν μπορείς να περάσεις. αλλά δεν είμαι σίγουρος
Πέρυσι ο Κυτοπουλος είχε πει καποιες ασκήσεις από το βιβλιο να τις διαβάσουμε (κι ας μην έπεσαν ποτέ) είπε φέτος κατι παρόμοιο?
If you can't play the game, play the gamer
Έδωσε αυτες: 1 2 3 4 5 6 7 9 11 12 15 17 20 21 22 26 27 28 29 30 32icepink έγραψε:Πέρυσι ο Κυτοπουλος είχε πει καποιες ασκήσεις από το βιβλιο να τις διαβάσουμε (κι ας μην έπεσαν ποτέ) είπε φέτος κατι παρόμοιο?
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο, αν διαβάσω αυτές τις ασκησεις και τα υπόλοιπα σος που είπε ο Κυτοπουλος στο μαθημα είμαι κομπλε;
Κοιτά, πέρυσι
Ουτε τον Ιούνη ουτε το Σεπτέμβρη έπεσε κάποια απο αυτές τις ασκήσεις
Είχε κανει 3 ασκήσεις (νομιζω προς το τέλος) μεσα στην ταξη, έπεσαν δυο απο αυτές (μια στην κανονική μια στην επαναληπτική)
Τον Ιουνη ζητησε καποια πραγματα για την κρουση και τον εφελκυσμο
Το Σεπτεμβρη δε ζήτησε κάτι απο τα πειράματα που είχαν γίνει, αλλά κάποια πιο γενικά πραγματα που είναι μέσα στο βιβλιο
Οποτε θα σου λεγανα διαβάσεις καλά ο τι σχετικό με τα πειραματα που κάνατε φέτος
Τώρα τι σας είπε στο μαθημα για σος δεν ξέρω αλλά καλού κακού διάβασε το κι αυτό
Ουτε τον Ιούνη ουτε το Σεπτέμβρη έπεσε κάποια απο αυτές τις ασκήσεις
Είχε κανει 3 ασκήσεις (νομιζω προς το τέλος) μεσα στην ταξη, έπεσαν δυο απο αυτές (μια στην κανονική μια στην επαναληπτική)
Τον Ιουνη ζητησε καποια πραγματα για την κρουση και τον εφελκυσμο
Το Σεπτεμβρη δε ζήτησε κάτι απο τα πειράματα που είχαν γίνει, αλλά κάποια πιο γενικά πραγματα που είναι μέσα στο βιβλιο
Οποτε θα σου λεγανα διαβάσεις καλά ο τι σχετικό με τα πειραματα που κάνατε φέτος
Τώρα τι σας είπε στο μαθημα για σος δεν ξέρω αλλά καλού κακού διάβασε το κι αυτό
(Υγ.: σε ευχαριστώ για την απάντηση!)
Και εγώ ευχαριστώ!
johnaras μηπως θ μπορουσες να αναφερεις μερικα απο τα sos που εγραψες οτι σας ειπε ο κυτοπουλος;
Ουσιαστικά είναι ασκησεις σαν αυτές που καναμε στα πειράματα