Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πειραματική Αντοχή Υλικών (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
- Athinagoras
- Έτος εισαγωγής: 2014
Re: Πειραματική Αντοχή Υλικών (2015-16)
Παιδία ξέρει κανείς αν θα δίνεται τυπολόγιο ;
αααα οκ!σε ευχαριστω πολυ johnaras 
παιδια ξερει κανεις αν τα εργαστηρια μετρανε για τον σεπτεμβρη σε περιπτωση που καποιος δεν δωσει τωρα το μαθημα ?
Όταν λες "μετράνε"?
Αν εννοεις σαν μπόνους, πέρυσι ουτε στην κανονική ουτε στην επαναληπτική αυξησαν κανενος το βαθμο δεν ξέρω βέβαια αν φέτος άλλαξε κάτι
Αν εννοεις σαν μπόνους, πέρυσι ουτε στην κανονική ουτε στην επαναληπτική αυξησαν κανενος το βαθμο δεν ξέρω βέβαια αν φέτος άλλαξε κάτι
If you can't play the game, play the gamer
καποιος/καποια που εχει ξαναδωσει θυμαται αν δινεται τυπολογιο?
ααα καταλαβα τα δωσεις δεν τα δωσεις το ιδιο κανει , ευχαριστω παντωςicepink έγραψε:Όταν λες "μετράνε"?
Εγώ πάντως νομίζω ότι αν δεν τις παραδώσεις δεν μπορείς να περάσεις το μάθημα. Το ότι δεν σε βοηθούν βαθμολογικά είναι άλλο θέμα.elnik έγραψε:ααα καταλαβα τα δωσεις δεν τα δωσεις το ιδιο κανει , ευχαριστω παντωςicepink έγραψε:Όταν λες "μετράνε"?
οκ εγω τα εχω παραδωσει απλα θα το δωσω κατευθειαν το σεπτεμβρη . "μετρανε" οι παρουσιες και για τοτε ? ξερεις ?civil123 έγραψε:Εγώ πάντως νομίζω ότι αν δεν τις παραδώσεις δεν μπορείς να περάσεις το μάθημα. Το ότι δεν σε βοηθούν βαθμολογικά είναι άλλο θέμα.elnik έγραψε:ααα καταλαβα τα δωσεις δεν τα δωσεις το ιδιο κανει , ευχαριστω παντωςicepink έγραψε:Όταν λες "μετράνε"?
Τα φετινά SOS που έδωσε ο Κυτόπουλος ,όπως μου έστειλε με πμ κάποιος που θέλει να διατηρήσει κρυφό το προφίλ του....
Καλό διάβασμα!
Καλό διάβασμα!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Μετράνε και για το Σεπτέμβρη οι παρουσίες
If you can't play the game, play the gamer