Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Γενικά από ο,τι καταλαβαίνω μέχρι πρόσφατα το έκανε άλλος το μάθημα, για αυτό και η διαφορετική φιλοσοφίαgousia έγραψε:Ειναι η ιδεα μου ή τα θεματα εξετασεων δεν εχουν και μεγαλη σχεση με τις σημειωσεις;
Συντονιστής: University Editors
Γενικά από ο,τι καταλαβαίνω μέχρι πρόσφατα το έκανε άλλος το μάθημα, για αυτό και η διαφορετική φιλοσοφίαgousia έγραψε:Ειναι η ιδεα μου ή τα θεματα εξετασεων δεν εχουν και μεγαλη σχεση με τις σημειωσεις;
Σήμερα δεν ήταν το μάθημα?fiddlerontheroof έγραψε:Αν και λίγο καθυστερημένη η ενημέρωση..αύριο στις 12 η Πατσαλια θα κάνε μάθημα επίλυσης αποριών,υποθέτω στο κτήριο Αντοχής Υλικών.
Εχουμε 2 δεδομεναmelenenody έγραψε:Σήμερα δεν ήταν το μάθημα?fiddlerontheroof έγραψε:Αν και λίγο καθυστερημένη η ενημέρωση..αύριο στις 12 η Πατσαλια θα κάνε μάθημα επίλυσης αποριών,υποθέτω στο κτήριο Αντοχής Υλικών.
gousia έγραψε:Εχουμε 2 δεδομεναmelenenody έγραψε:Σήμερα δεν ήταν το μάθημα?fiddlerontheroof έγραψε:Αν και λίγο καθυστερημένη η ενημέρωση..αύριο στις 12 η Πατσαλια θα κάνε μάθημα επίλυσης αποριών,υποθέτω στο κτήριο Αντοχής Υλικών.
1)Το ποστ εγινε στις 19/6
2)Αναφερεται σε μαθημα που θα γινει αυριο
19+1=20 ,αρα φανταζομαι οτι το μαθημα πραγματοποιηθηκε σημερα 20/6
Κρατω μια επιφυλαξη, με δεδομενο οτι κανεις δεν ξερει αν ο/η fiddlerontheroof αναφερεται σε 24ωρο οταν γραφει ''αυριο'' ή απλα εννοει την αλλαγη της ημερας σε αυτον τον αιωνιο, βασανιστικο ρυθμο του πλανητη μας.
Ομως στη συνεχεια διευκρινιζεται οτι το μαθημα θα γινει στις 12, οποτε (λογικα), εμμεσως πλην σαφως, μας λεει να αποκλεισουμε το ενδεχομενο του 24ωρου, καθως αν εννοουσε 24ωρο θα επρεπε αυτο να ταυτιζεται με την ωρα που εγινε το ποστ, δηλαδη 11:19, το οποιο ομως ειναι διαφορο του 12:00 , αρα καταληγουμε σε ατοπο.
Αν καποιος ξερει καλυτερα ας με διορθωσει.