Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2015-16 (Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2015-16 (Σχόλια)
Βγήκε η οδοποιία II στον τομέα????Αν παει κανείς να τσεκάρει ας βγάλει και καμία φωτογραφία!

Ανακοινώνεται στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του πρώτου τμήματος (Α ¸ Θ) της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, που απέτυχαν στην εξέταση του μαθήματος «ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ», ότι μπορούν εφόσον επιθυμούν, να δουν το γραπτό τους την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 από 11.00 ¸ 13.00fiddlerontheroof έγραψε:Γεωδαιτικές ξέρει κάποιος/α για προβολή γραπτού?
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
στο γραφειο του γεωργοπουλου θα γινει η προβολη γραπτων?
Για μηχανικη 2 ξερουμε ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα; Παει πανω απο ενας μηνας.
Για τους υπόλοιπους τι γίνετε;;;;;TheMaster έγραψε:Ανακοινώνεται στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του πρώτου τμήματος (Α ¸ Θ) της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, που απέτυχαν στην εξέταση του μαθήματος «ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ», ότι μπορούν εφόσον επιθυμούν, να δουν το γραπτό τους την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 από 11.00 ¸ 13.00fiddlerontheroof έγραψε:Γεωδαιτικές ξέρει κάποιος/α για προβολή γραπτού?
- Athinagoras
- Έτος εισαγωγής: 2014
Παιδία μήπως έχει ξέρει κανείς για τα Αγγλικά;
Έχει περάσει ένας μήνας
Έχει περάσει ένας μήνας
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Έστειλα ιμειλ στον καθηγητή και μου είπε πως δεν μπορω να δω το γραπτό μου εφόσον έχω περάσει το μάθημα,και πως αν θέλω θα μου στείλει με ιμειλ την γενική εικόνα του γραπτού μου.Ωστόσο,μια συμφοιτητρια μου από το τρίτο τμήμα που έκανε το ίδιο της απάντησαν να περάσει όποτε μπορεί για να το δει.kathrin έγραψε:Για τους υπόλοιπους τι γίνετε;;;;;TheMaster έγραψε:Ανακοινώνεται στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του πρώτου τμήματος (Α ¸ Θ) της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, που απέτυχαν στην εξέταση του μαθήματος «ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ», ότι μπορούν εφόσον επιθυμούν, να δουν το γραπτό τους την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 από 11.00 ¸ 13.00fiddlerontheroof έγραψε:Γεωδαιτικές ξέρει κάποιος/α για προβολή γραπτού?
Προσωπική μου άποψη είναι πως θα έπρεπε να είναι αυτονόητη η προβολή γραπτού για όλους τους φοιτητές ,είτε πέρασαν είτε όχι.
Τελοσπάντων,για αρχή στείλε ιμέιλ στον καθηγητή σου να δεις τι θα σου πει.Εγώ σκέφτομαι μήπως πάω Δευτέρα και ζητήσω να το δω.
make Orwell fiction again
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Προφανώς να πας και να ζητησεις να το δεις. Το κάνουν επειδή βαριουνται.

Μπορει καποιος να ανεβασει το αρχειο απ το mycourses των αποτελεσματων του μπετο 1 επι πτυχιω; Γιατι οταν τους διεγραψαν ολους δεν ειχα προλαβει να ξαναγραφτω
μπετο 1
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.