Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πειραματική Αντοχή Υλικών (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Πειραματική Αντοχή Υλικών (2015-16)
Ο Κυτόπουλος στο πρώτο μάθημα του εξαμήνου είχε πει οτι όποιος έχει παραδόσει ολες τις ασκήσεις και τις έχει περάσει , τότε αν γράψει 4 στην γραπτή εξέταση θα περάσει το μάθημα.
Και πώς μαθαίνουμε αν έχουμε περάσει τις εργασίες;
χμ δεν εχω ιδεα
-
μουχαλασετοspace
Παιδια απο θεωρια εκτος απο τα πειραματα τι αλλο ειναι στα sos?
Θα λεγα να κοιταξεις κάτι επαναλαμβανόμενα απο παλιά θέματα πχ απόδειξη συνθηκών Maxwell ή Voigt Kelvin, να ξερεις Tresca - Von Misses, δοκιμή κατα Meyer σύγκριση με brinnel, "αποδειξτε οτι ενα φορτίο εφαρμοζόμενο κρουστικά σε μια ράβδο προκαλει κρουστική τάση που είναι διπλάσια απο την αντίστοιχη στατική που θα προκαλούσε το ίδιο φορτίο" --- αν βρεις που είναι το τελευταίο μάλιστα στο βιβλιο αν γίνεται σχολίασε να το βρούμε κι εμείς :p
Α και στις εικόνες που ανέβηκαν στην προηγούμενη σελιδα θα βρεις γραμμένα με μολύβι κάποια πραγματα!
Α και στις εικόνες που ανέβηκαν στην προηγούμενη σελιδα θα βρεις γραμμένα με μολύβι κάποια πραγματα!
If you can't play the game, play the gamer
-
μουχαλασετοspace
Ευχαριστω πολυ!! Αυτο το τελευταιο που αναφερεις βρισκεται στο βιβλιο του Λιακοπουλου σελ 123
παιδιά να κάνω την ερώτηση του τουρίστα ?? οι ασκήσεις που είπε ο Κυτόπουλος να διαβάσουμε σε ποιό βιβλίο είναι ?
la beaute est dans la rue......
Αν δεν εχω μεγαλώσει τόσο ώστε να άλλαξαν τα "συστήματα" του μαθήματος,αναφέρονται στο βιβλίο του Ανδριανόπουλου (ένα με μαύρο εξώφυλλο).
Αλλά ας επιβεβαιώσει και κάποιος φετινός.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Ναι, από αυτό το βιβλίο είναι οι ασκήσειςJiggly έγραψε:Αν δεν εχω μεγαλώσει τόσο ώστε να άλλαξαν τα "συστήματα" του μαθήματος,αναφέρονται στο βιβλίο του Ανδριανόπουλου (ένα με μαύρο εξώφυλλο).
Spoiler: showγια να αλλάξει κάτι σε κάποιο μάθημα απαιτείται ενδιαφέρον και ενασχόληση από την πλευρά του διδάσκοντα, just sayin'
If you can't play the game, play the gamer
-
angelkonto
Καλημερα μηπως θα ειχε καποιος την ευγενη καλοσυνη να ανεβασει τα θεματα της εξεταστικης του Ιουνιου;;;; Ή να μου πει τι επεσε;;;;