Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιια I (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοποιια I (2015-16)
οτε ενας?παει χαλασαμε τελειως! 
Θεωρία έβαλε ότι είχε και στα ανεβασμένα θέματα του 12.
Ασκήσεις νομίζω,η μία ήταν εφαρμογή μηκοτομής(με τόξα στρογγύλευσης μηκοτομήςκτλ) έβρισκες αποστάσεις,υψόμετρα και έκανες σκαρίφημά της,
και η άλλη εφαρμογή οριζοντιογραφίας,που σου έδινε το κλασικό ευθυγραμμία-τόξο στρογγύλευσης-κυκλικό τόξο-τόξο στρογγύλευσης-ευθυγραμμία και με τα στοιχεία και τους τύπους έβρισκες αποστάσεις,γωνίες κτλ.(νομίζω σχεδίαζες και την κλωθοειδή αναλυτικά)
Ασκήσεις νομίζω,η μία ήταν εφαρμογή μηκοτομής(με τόξα στρογγύλευσης μηκοτομήςκτλ) έβρισκες αποστάσεις,υψόμετρα και έκανες σκαρίφημά της,
και η άλλη εφαρμογή οριζοντιογραφίας,που σου έδινε το κλασικό ευθυγραμμία-τόξο στρογγύλευσης-κυκλικό τόξο-τόξο στρογγύλευσης-ευθυγραμμία και με τα στοιχεία και τους τύπους έβρισκες αποστάσεις,γωνίες κτλ.(νομίζω σχεδίαζες και την κλωθοειδή αναλυτικά)
stay tunedκαλιμαχος έγραψε:οτε ενας?παει χαλασαμε τελειως!
Θεματα Οδοποιία Ι Κανονική 2016(Θεωρία και Ασκήσεις)
Ευχαριστούμε πολύ
Τα θέματα ανέβηκαν στο πάνελ ![]()
παιδια η εξεταση γινεται με ανοιχτα βιβλια?
Το μέρος της θεωρίας είναι με κλειστά και το μέρος των ασκήσεων με ανοικτά.soi έγραψε:παιδια η εξεταση γινεται με ανοιχτα βιβλια?
Off topic:
παιδιά, είχα πάρει 6 στην κανονική και έχω περάσει και την 2, πιστεύετε είναι υπερβολή να πάω για βελτίωση;
(έχω τύψεις)
παιδιά, είχα πάρει 6 στην κανονική και έχω περάσει και την 2, πιστεύετε είναι υπερβολή να πάω για βελτίωση;
siamos έγραψε:Το μέρος της θεωρίας είναι με κλειστά και το μέρος των ασκήσεων με ανοικτά.soi έγραψε:παιδια η εξεταση γινεται με ανοιχτα βιβλια?
οκ,ευχαριστω
Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να ποστάρει το σχέδιο της μηκοτομης του (2015-2016) ή (2014-2015) σε pdf
2015-16 Κάπως έτσι πρέπει να βγαίνει (;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.