Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική V (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
- Parisaktos
- Έτος εισαγωγής: 2012
Re: Στατική V (2015-16)
Ξέρουμε άμα μετράει το θέμα του εαρινού τώρα τον Σεπτέμβριο?
Γιατί μέτρησε στην κανονικήParisaktos έγραψε:Ξέρουμε άμα μετράει το θέμα του εαρινού τώρα τον Σεπτέμβριο?
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
- Parisaktos
Ok, ευχαριστώ 
Όταν ρώτησα τον λαγαρο μου είπε οτι μετράει..Parisaktos έγραψε:Ξέρουμε άμα μετράει το θέμα του εαρινού τώρα τον Σεπτέμβριο?
- Parisaktos
Με σκοτώνεις. Αποφασίστε επιτέλους xD
Όντως το N1 ειναι μηδέν!Jesus Didnt Yolo έγραψε:Το ότι πήραμε 5 στρώσεις κι όχι πχ 10 τι ρόλο έπαιξε στο τελικό αποτέλεσμα? Επίσης το Ν1 δεν είναι μηδέν? Θενκς!antony έγραψε:Παιδιά ρίχτε της και σεις μια μάτια κ πείτε για τυχόν λάθηeirini m έγραψε:παιδια πραγματικα,οποιος ξερει με ποια λογικη και πώς λυνεται το 3ο Θεμα,ας μας στειλει μια ενδεικτικη λυση,γιατι το βαζει τωρα 2-3 συνεχομενες φορες και ειναι κριμα να το χασουμε αν ειναι κατι στανταρ!
Parisakte γιολαρέ τους και ελα γράψε..και χωρις θέμα..Τους έχεις 
- Parisaktos
Άμα κερδίσουμε σήμερα, θα πάω να γράψω xD (ποτέε)muffin έγραψε:Parisakte γιολαρέ τους και ελα γράψε..και χωρις θέμα..Τους έχεις
παιδια για να παρω συνδυασμους ανεξαρτητων μηχανισμων για να βρω τον κρισιμο πρεπει να κανω ποιοτικα οπως ο πατσιος ή μπορω και με αλλα κριτηρια?
προς σκληρους γνωστες ..μηπως ξερει καποιος αν αυτη η λυση ειναι σωστη?antony έγραψε:Παιδιά ρίχτε της και σεις μια μάτια κ πείτε για τυχόν λάθηeirini m έγραψε:παιδια πραγματικα,οποιος ξερει με ποια λογικη και πώς λυνεται το 3ο Θεμα,ας μας στειλει μια ενδεικτικη λυση,γιατι το βαζει τωρα 2-3 συνεχομενες φορες και ειναι κριμα να το χασουμε αν ειναι κατι στανταρ!