Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2016-17)
Καλησπερα..απο το βιβλιο του σταμου, ποια κεφαλαια ειναι η υλη??
Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2016-17)
Στην πρώτη άσκηση της σειράς δίνει δύο παροχές? Σε ποιους αγωγούς αντιστοιχούν?
- melenenody
- Έτος εισαγωγής: 2014
Λογικά πρέπει να πάρεις όλες τις περιπτώσεις αγωγών και για τις δυο παροχές ξεχωριστά (πίνακας)trauma έγραψε:Στην πρώτη άσκηση της σειράς δίνει δύο παροχές? Σε ποιους αγωγούς αντιστοιχούν?
Πράγματι έτσι είναι το είπε και ο καθηγητής. Μια άλλη ερώτηση, χρησιμοποιήσατε πουθενά εσείς την πυκνότητα νερού που δίνει στην αρχή;
εγώ όχιtrauma έγραψε:Πράγματι έτσι είναι το είπε και ο καθηγητής. Μια άλλη ερώτηση, χρησιμοποιήσατε πουθενά εσείς την πυκνότητα νερού που δίνει στην αρχή;
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
Ούτε εγώ...gavalore έγραψε:εγώ όχιtrauma έγραψε:Πράγματι έτσι είναι το είπε και ο καθηγητής. Μια άλλη ερώτηση, χρησιμοποιήσατε πουθενά εσείς την πυκνότητα νερού που δίνει στην αρχή;
Ο κ.Κατσαρέλης τι έκανε σήμερα στο πρώτο τμήμα?
- homo sapiens contras
- Έτος εισαγωγής: 2013
είπε γενικά για τις τοπικές απώλειες με έμφαση σε αυτές που προκαλούνται απ'τις δικλείδες, την λειτουργία αυτών και έκανε γενικά μικροπαραδειγματάκια με δεξαμενές και σύνδεση τους με σωλήνες που ενδιάμεσα εμπεριέχονται δικλείδες...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Ευχαριστώ πολύhomo sapiens contras έγραψε:είπε γενικά για τις τοπικές απώλειες με έμφαση σε αυτές που προκαλούνται απ'τις δικλείδες, την λειτουργία αυτών και έκανε γενικά μικροπαραδειγματάκια με δεξαμενές και σύνδεση τους με σωλήνες που ενδιάμεσα εμπεριέχονται δικλείδες...
Είσαι άρχοντας
Μήπως μπορεί κάποιος που έχει καταλάβει να εξηγήσει περιληπτικά τί κάνουμε για να λύσουμε το ερώτημα β της 3.1 στης 3η σειρά ασκήσεων;