Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Υδρολογία (2016-17)
Eκτός από τη 4 είναι και η 5 για αύριο?
Ναιnavar έγραψε:Eκτός από τη 4 είναι και η 5 για αύριο?
Καλημέρα.
Επειδή εργάζομαι και δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα, μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε εάν είναι υποχρεωτική η παράδοση των ασκήσεων και η συμμετοχή στην ενδιάμεση εξέταση για το μάθημα Τεχνική Υδρολογία;
Ευχαριστώ.
Επειδή εργάζομαι και δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα, μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε εάν είναι υποχρεωτική η παράδοση των ασκήσεων και η συμμετοχή στην ενδιάμεση εξέταση για το μάθημα Τεχνική Υδρολογία;
Ευχαριστώ.
Δεν είναι υποχρεωτικό τίποτα.Οι ασκήσεις δίνουν bonus +1 (νομίζω μάλιστα πως αυτό ισχύει μόνο για την κανονική εξέταση κι όχι του Σεπτέμβρη) και η πρόοδος μετράει θετικά,σε περίπτωση που πας καλά.vsamlogl έγραψε:Καλημέρα.
Ευχαριστώ.
Οπότε,μπορείς άνετα να δώσεις και χωρίς αυτά αξιοποιώντας το υλικό που υπάρχει στο site του μαθήματος,στο βιβλίο αλλά κι εδώ.
(η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει κανα-δυο χρόνια από όταν παρακολουθούσα,αλλά νομίζω δεν έχει αλλάξει κάτι.Αλλιώς,ας με διορθώσουν οι πιο σύγχρονοι
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Παγκοσμια πρωτοτυπία της ΜιμίκουJiggly έγραψε:(νομίζω μάλιστα πως αυτό ισχύει μόνο για την κανονική εξέταση κι όχι του Σεπτέμβρη
Ελπίζουμε ότι ο Μπαλτας θα είναι άξιος συνεχιστής των παραδόσεων
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!!!

- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Καλά τα θυμάται η JigglyJiggly έγραψε:Δεν είναι υποχρεωτικό τίποτα.Οι ασκήσεις δίνουν bonus +1 (νομίζω μάλιστα πως αυτό ισχύει μόνο για την κανονική εξέταση κι όχι του Σεπτέμβρη) και η πρόοδος μετράει θετικά,σε περίπτωση που πας καλά.vsamlogl έγραψε:Καλημέρα.
Ευχαριστώ.
Οπότε,μπορείς άνετα να δώσεις και χωρίς αυτά αξιοποιώντας το υλικό που υπάρχει στο site του μαθήματος,στο βιβλίο αλλά κι εδώ.
(η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει κανα-δυο χρόνια από όταν παρακολουθούσα,αλλά νομίζω δεν έχει αλλάξει κάτι.Αλλιώς,ας με διορθώσουν οι πιο σύγχρονοι)
Η πρόοδος μετράει μόνο θετικά σε ποσοστό 30% και οι ασκήσεις δίνουν bonus +1.
Τώρα δεν γνωρίζω αν αυτά δεν ισχύουν για την εξέταση του Σεπτεμβρίου αλλα θα το ρωτήσω.
make Orwell fiction again
-
m.konstantinos
Στην άσκηση 6 που έχουμε για την Παρασκευή (25/11) ποιά ζητήματα λύνουμε ? Μόνο τα Ι ,ΙΙ ή και το ΙΙΙ με την διόδευση κατα Muskingum ? Eυχαριστώ !
Το τμήμα Μ-Ω μόνο τα Ι-ΙΙ , το άλλο τμήμα όλα.
Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
-
μουχαλασετοspace
Μπορει να περιγραψει καποιος πως δουλευουμε στο ερωτητημα γ) του πρωτου ζητηματος της ακσησης 6?