Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Απόφαση της Κοσμητείας (συν. 17/1/2017) για το Πρόγραμμα Σπουδών
http://www.civil.ntua.gr/news/2017/1/17 ... osmiteias/
Συντονιστής: University Editors

Δύσκολο(έως προκλητικό) αν έχεις περάσει όλα τα μαθήματα να σου προστεθούν και άλλαAstrix έγραψε:Αν καποιος θέλει να δωσει τη διπλωματικη του εργασια μετα την εξεταστικη του Σεπτεμβρη δε θα μπορει λόγω καποιων καινουργιων μαθηματων που προστίθονται στη σχολη ??Απαντηση απο τη γραμματεια δε πηρα μου ειπαν να ξανακαλεσω αυριο...Μηπως γνωριζει καποιος?
Θα δημιουργηθούν πολλές αντιδράσεις γτ σαν και εσένα είναι πάρα πολλοί φοιτητές και ως συνδικαλισταράς που είναι ο Κοσμήτορας δεν νομίζω να σας προσθέσει μαθήματαAstrix έγραψε:Δε μπορεις να φανταστεις τι αγχος το εχω..
Έτσι όπως το ερμηνεύω εγώ, έχεις την υποχρέωση να περάσεις τόσα μαθήματα από κάθε ομάδα, όσα λέει απο δίπλα. Από όλα τα υπόλοιπα μαθήματα της ομάδας ουσιαστικά απαλλάσσεσαι, άσχετα με το αν τα είχες δηλώσει σε προηγούμενα εξάμηνα. Αν τώρα μία ομάδα εμφανίζεται πχ σε δύο εξάμηνα και κάθε φορά σου ζητάει να περάσεις ένα, ουσιαστικά χρειάζεσαι δύο από αυτην την ομάδα.Aias έγραψε:Ξέρει κανείς αν σε μία ομάδα π.χ. 6 μαθημάτων, αν έχουμε περάσει από παλαιότερα ένα μάθημα της ομάδα ακόμα και να χρωστάμε ένα άλλο μάθημα της ομάδας δε θα χρειαστεί να το δώσουμε?