Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Γεωδαισία (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Γεωδαισία (2016-17)
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο 4ο ερώτημα της ασκ.4;;;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Jiggly, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: απαγορεύονται τα greeklish
Αιτία: απαγορεύονται τα greeklish
Re: Γεωδαισία (2015-16)
παιδια καλησπερα..μηπωσ μπορει να με βοηθησει καποισ στο θεμα 3 τησ επαναληπτικησ του 13??το εχει δει κανεισ?

Σε ποιο κομμάτι κολλάς?Θα την ξεκινήσω και εγώ σε λίγο οπότε θα έχω το νου μου.
καλημερα!δεν εχω καταλαβει εαν οι οριζοντιες γωνιες απ το πινακακι στο γενικο μεσο ορο(α12 και 213),ειναι και οι οριζοντιες βα12 και β213 στο σχημα μου...scriptame έγραψε:Σε ποιο κομμάτι κολλάς?Θα την ξεκινήσω και εγώ σε λίγο οπότε θα έχω το νου μου.
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
εχεις το βιβλιο του Γεωργοπουλου ; Εαν ναι στο τελος εχει μια ασκηση που σου λύνει ολες τις απορίες σχετικά με αυτο το θέμα που ρωτας (ασκηση 3η)kathrin έγραψε:καλημερα!δεν εχω καταλαβει εαν οι οριζοντιες γωνιες απ το πινακακι στο γενικο μεσο ορο(α12 και 213),ειναι και οι οριζοντιες βα12 και β213 στο σχημα μου...scriptame έγραψε:Σε ποιο κομμάτι κολλάς?Θα την ξεκινήσω και εγώ σε λίγο οπότε θα έχω το νου μου.
Στο πινακάκι εχεις γωνίες θλάσης ( οδευσης ) και οχι γωνιες διευθυνσης . Την αρχικη γωνια διεθυνσης θα την βγαλεις για αΑ1 απο το 2ο τυπικο και υστερα θα λυνεις οδευσεις . (αυτην την στιγμη τρωω το μεσημεριανό μου αρα με καθε επιφύλαξη ξεπετας )
Spoiler: showκαταλαβες 6ο ετος και δινω γεωδαισία με epica κοψίματα σε αυτο το μαθημα
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
θενκσ!epicas έγραψε:εχεις το βιβλιο του Γεωργοπουλου ; Εαν ναι στο τελος εχει μια ασκηση που σου λύνει ολες τις απορίες σχετικά με αυτο το θέμα που ρωτας (ασκηση 3η)kathrin έγραψε:καλημερα!δεν εχω καταλαβει εαν οι οριζοντιες γωνιες απ το πινακακι στο γενικο μεσο ορο(α12 και 213),ειναι και οι οριζοντιες βα12 και β213 στο σχημα μου...scriptame έγραψε:Σε ποιο κομμάτι κολλάς?Θα την ξεκινήσω και εγώ σε λίγο οπότε θα έχω το νου μου.
Στο πινακάκι εχεις γωνίες θλάσης ( οδευσης ) και οχι γωνιες διευθυνσης . Την αρχικη γωνια διεθυνσης θα την βγαλεις για αΑ1 απο το 2ο τυπικο και υστερα θα λυνεις οδευσεις . (αυτην την στιγμη τρωω το μεσημεριανό μου αρα με καθε επιφύλαξη ξεπετας )
Spoiler: showκαταλαβες 6ο ετος και δινω γεωδαισία με epica κοψίματα σε αυτο το μαθημα
- epicas

δινεται τυπολογιο ; οι τους τυπους με τα σφαλματα κτλ πρεπει να τους ξερουμε απ'εξω ;
παραλληλα στην ιδια χρονια 12-13 που συζηταγαμε πριν , στο θεμα 2ο για το σφαλμα σδΗ το σφαλμα λογο υψους στοχου και οργανου δεν μπαινουν μεσα καθος μηδενίζονται οταν παραγωγιζουμε την σχεση ως προς αυτα σωστα ;
παραλληλα στην ιδια χρονια 12-13 που συζηταγαμε πριν , στο θεμα 2ο για το σφαλμα σδΗ το σφαλμα λογο υψους στοχου και οργανου δεν μπαινουν μεσα καθος μηδενίζονται οταν παραγωγιζουμε την σχεση ως προς αυτα σωστα ;
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Λοιπόν epicas δεν δίνουν τύπους αλλά τους μαθαίνεις απέξω και αυτό που λες ισχύει αν δεν υπαρχει σφάλμα μετρήσεων στα ύψη στόχου και οργάνου αλλιώς μπαίνει όλο μέσα.
- epicas

εχω μια σχέση δηαβ = δαβcos(zab)+(yo-ys) opoy υψος οργανου και υψος στοχου σταθερα και δινει σφαλμα σ και για το υψος ο και για το υψος στοχου . ομως ddhab /dyo = 0 => 0*σyo =0 . Κανω καπου λαθος ;
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Μπορεί να σου δίνει και σφάλμα στη μέτρηση υψών στόχου και οργανου οπότε κάνεις απλώς την ίδια δουλειά.