Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία Ι (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοποιία Ι (2016-17)
Μέχρι πέρυσι ήταν θεωρία 1 ώρα με κλειστά τα πάντα και ασκήσεις 1,5 ώρες με ανοιχτό το βιβλίο του τομέα.
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
εγώ ξέρω ότι και σημειώσεις επιτρέπεται να έχουμε ανοιχτές στις ασκήσεις, ισχύει;edchar έγραψε:Μέχρι πέρυσι ήταν θεωρία 1 ώρα με κλειστά τα πάντα και ασκήσεις 1,5 ώρες με ανοιχτό το βιβλίο του τομέα.
αν φερουμε τυπωμενες σελιδες του βιβλιου απ' το mycourses?edchar έγραψε:Μέχρι πέρυσι ήταν θεωρία 1 ώρα με κλειστά τα πάντα και ασκήσεις 1,5 ώρες με ανοιχτό το βιβλίο του τομέα.
Δεν κάνω εγώ τις εξετάσεις! Αν δεν έχεις πάρει το βιβλίο από τον τομέα τί να σου πώ... Στείλε κανα mail στους Γλαρό και Μερτζάνη να ρωτήσεις για καλό και για κακό!than402 έγραψε: αν φερουμε τυπωμενες σελιδες του βιβλιου απ' το mycourses?
Δεν θυμάμαι να είχαμε και σημειώσεις ανοιχτές. Στείλε και εσύ κανα mail...RaR-RiP έγραψε: εγώ ξέρω ότι και σημειώσεις επιτρέπεται να έχουμε ανοιχτές στις ασκήσεις, ισχύει;
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Στα θέματα που είναι ανεβασμένα στο πάνελ, το 4ο Θέμα που ζητάει να βρεθεί το μήκος ΑΒ στο διάγραμμα επικλίσεων, με ποιόν τρόπο λύνεται; Θυμάμαι κάτι για όμοια τρίγωνα οτι χρειάζεται, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Είχε ένα pdf με επικλίσεις στο mycourses,από εκεί το είχα διαβάσει,αλλά τώρα δεν θυμάμαι περισσότερα...
Γενικά η θεωρία επαναλαμβάνεται σχεδόν ίδια πάντα,οπότε λύστε τα θέματα αυτά,κι είστε κομπλέ.
Γενικά η θεωρία επαναλαμβάνεται σχεδόν ίδια πάντα,οπότε λύστε τα θέματα αυτά,κι είστε κομπλέ.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Και εγώ μόλις είδα το συγκεκριμένο pdf
Έχω την εντύπωση οτι απλά εφαρμόζεις τους λόγους των όμοιων τριγώνων, και βρίσκεις τα μήκη των κάθετων πλευρών γραφικά. Και έτσι προκύπτει το ΑΒ.
Thanks for the tip Jiggly !
Thanks for the tip Jiggly !
στη θεωρία , το θεμα με την ορατότητα πως λύνεται?
Δες στο κεφάλαιο με την ορατότητα,έχει ένα λυμένο παράδειγμα.mary125 έγραψε:στη θεωρία , το θεμα με την ορατότητα πως λύνεται?
Γεωμετρικά το λύνεις ουσιαστικά με λίγους υπολογισμούς.
*Στα θέματα που υπάρχουν,δεν υπάρχει κομμάτι από την εισαγωγή στην ασφάλεια των οδών καθώς προστέθηκε τα τελευταία χρόνια.Κάντε κι αυτό μια ανάγνωση.Μπαίνει πάντα μια ερώτηση από εκεί.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Χρησιμοποιούμε την κλίμακα για να υπολογίσουμε κάποια απόσταση με τον χάρακα, όπως πχ η απόσταση Ε;Jiggly έγραψε:Δες στο κεφάλαιο με την ορατότητα,έχει ένα λυμένο παράδειγμα.mary125 έγραψε:στη θεωρία , το θεμα με την ορατότητα πως λύνεται?
Γεωμετρικά το λύνεις ουσιαστικά.