Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εισήγηση Επιτροπής Προπτυχιακών Σπουδών
Συντονιστής: University Editors
- xvantsik
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Re: Εισήγηση Επιτροπής Προπτυχιακών Σπουδών
Υπάρχουν πολλά δωράκια στο νέο πρόγραμμα. Πάντως ο ReC έχει δίκιο θα εφαρμοστεί σε όλους, σε όλα τα έτη από του χρόνου
Θα δημοσιοποιηθεί τελικά σήμερα;
-
Εκρηκτικός Μηχανικός
- Έτος εισαγωγής: 2013
Εγω ενα καταλαβα οτι οι γεωτεχνικοι που πηραμε επιλογης ποταμια ειμαστε μεγαλοι μ@@@@
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Λαθος καταλαβες και προτρεχεις, δεν θα χρειαστει να περασεις Στατικη 4, θα παρεις απαλλαγη.Εκρηκτικός Μηχανικός έγραψε:Εγω ενα καταλαβα οτι οι γεωτεχνικοι που πηραμε επιλογης ποταμια ειμαστε μεγαλοι μ@@@@
Δώσε να φευγουμε !!!!xvantsik έγραψε:Υπάρχουν πολλά δωράκια στο νέο πρόγραμμα. Πάντως ο ReC έχει δίκιο θα εφαρμοστεί σε όλους, σε όλα τα έτη από του χρόνου
xvantsik έγραψε:Υπάρχουν πολλά δωράκια στο νέο πρόγραμμα. Πάντως ο ReC έχει δίκιο θα εφαρμοστεί σε όλους, σε όλα τα έτη από του χρόνου
Όταν λες δωράκια?Καλά μόνο?
Αυτο απο που προκυπτει ;; Δν θα το καθορισουν οι "μεταβατικες διαταξεις" ;; αν πχ ενας συγκοινωνιολογος εχει περασει Ξυλινες κατασευες (επιλογης 8ου περσυ) , θα πρεπει να περασει Σιδερα ΙΙ ή Πειραμ. Εδαφ (επιλογης 8ου με το νεο δλδ ) ή θα παρει απαλλαγη ;;;GiannisRad έγραψε:Λαθος καταλαβες και προτρεχεις, δεν θα χρειαστει να περασεις Στατικη 4, θα παρεις απαλλαγη.Εκρηκτικός Μηχανικός έγραψε:Εγω ενα καταλαβα οτι οι γεωτεχνικοι που πηραμε επιλογης ποταμια ειμαστε μεγαλοι μ@@@@
- GiannisRad
Κατα 99%, συμφωνα με αυτα που ξερω, θα παρει απαλλαγη. Εγω που ρωτησα για τους γεωτεχνικους, εαν θα πρεπει να περασω στατικη 5 που γινεται υποχρεωτικη, μου ειπαν πως δεν θα χρειαστει, θα περαστει η γεφυροποιια στην βαθμολογια. Τωρα τι να σου πω, σε λιγο καιρο θα γνωριζουμε καλυτερα. Σιγουρα παντως, δεν θα αδικηθουν φοιτητες για τις επιλογες τους, δεν εχει νοημα ενα τετοιο σεναριο, να σου φορτωνουν μαθηματα επειδη δεν πηρες τα αντιστοιχα επιλογης.
- xvantsik
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Δωράκια όπως συγχώνευση υδραυλικής ρευστών σε 6ωρο μάθημα με κάποια μείωση της ύλης των ρευστών
- ScepticEngineer
Βεβαια αυτο ειναι δωρακι μονο για οποιον δεν εχει περασει κανενα απο τα 2 μαθηματα. Για οποιον εχει περασει ενα απο τα 2 εχω την αισθηση οτι θα χρωσταει και το συνδυασμενο μαθημα, κατι μαλλον αρκετα αρνητικο...xvantsik έγραψε:Δωράκια όπως συγχώνευση υδραυλικής ρευστών σε 6ωρο μάθημα με κάποια μείωση της ύλης των ρευστών
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted
This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted
Ohh it tears me and I bleed…” Spoiler: showBleeding Me
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted
This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted