Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία ΙΙ (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοποιία ΙΙ (2016-17)
Σε μένα πρέπει να έχω κλειστό το autocad για να μου ανοίγουν, παρ'όλο που λέει ότι το autocad πρέπει να είναι ανοιχτό. Δοκίμασε το. Αν το έχεις κλειστό , δοκίμασε να το έχεις ανοιχτό. Αν δεν συμβαίνει τίποτα και στις δύο περιπτώσεις τσέκαρε προσεχτικά το pdf με τις οδηγίες από Mycourses ,αλλιώς ρώτα τον Μερτζάνη σε e-mail.
έγινε ευχαριστώ!!!trauma έγραψε:Σε μένα πρέπει να έχω κλειστό το autocad για να μου ανοίγουν, παρ'όλο που λέει ότι το autocad πρέπει να είναι ανοιχτό. Δοκίμασε το. Αν το έχεις κλειστό , δοκίμασε να το έχεις ανοιχτό. Αν δεν συμβαίνει τίποτα και στις δύο περιπτώσεις τσέκαρε προσεχτικά το pdf με τις οδηγίες από Mycourses ,αλλιώς ρώτα τον Μερτζάνη σε e-mail.
Θυμάται κανείς πόσους ελέγχους πρέπει να τσεκάρουμε από τους 34 που έχει;
Τελικά παιδιά ως την Τρίτη τι πρέπει να σταλεί στο μειλ του Μερτζάνη? Ως ποιο σημείο?
νομίζω έχουμε μέχρι και το κριτήριο 31, για το Brucker δεν θυμάμαι τι είχε πει όμως
Δηλαδή απλά να στέιλουμε το αρχείο txt με τους ελέγχους ΟΜΟΕ;
Το εξελ να στείλουμε.
-
filippos_kal
Παιδιά ο γλάρος ποτε είπε να του στείλουμε και τι ? Το εξελ η τους ελέγχους?και αν θέλει τους ελέγχους τους θέλει ολους?Μετά τον 20ο πολλοί μου βγαίνουν κακοί
Γενικά στο μειλ που στείλατε σας απάντησαν αν ήταν οκ, ήθελε διόρθωση ή οχι?
Καλό είναι να μην υπάρχουν κακοί, αλλά δεν τρέχει κάτι. Αν θες προσπαθείς για κάτι καλύτερο, αλλά η ουσία είναι να μην υπάρχει "απαράδεκτο" που έχει και το όνομα και τη χάρηfilippos_kal έγραψε:Παιδιά ο γλάρος ποτε είπε να του στείλουμε και τι ? Το εξελ η τους ελέγχους?και αν θέλει τους ελέγχους τους θέλει ολους?Μετά τον 20ο πολλοί μου βγαίνουν κακοί