Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Συντονιστής: University Editors
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Κτήριο Β είναι. Εγώ είχα μπει από την άλλη μεριά, μέσα από το πάρκινγκ που έχει δεξιά καθώς πας προς το γραμμικό. (Περνάς δηλ. το κτήριο φυσικής, στρίβεις δεξιά και μετά πάλι δεξιά)
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
ok thanky, αύριο ξανά βόλτα λοιπόν 
Ειλικρινα θέλει πολλά μπράβο ο κ.Κουτσογιάννης και φυσικά όλη η ομάδα απο καθηγητές που τον απαρτίζουν γιατί τηρεί τις υποχρεώσεις του και έβγαλε γρήγορα τα αποτελέσματα..όχι σαν άλλους καθηγητάδες που κάνουν τέσσερις και εβδομάδες...αν είναι δυνατονagnwstos x έγραψε:παιδια βγηκαν τα αστικα υδραυλικα στην ιστοσελιδα του μαθηματος
-
RESPONDENT
- Έτος εισαγωγής: 2004
Αν κάποιο παιδί μπορέσει να βγάλει φωτο τα αποτελέσματα της τεχν.γεωλογίας αύριο,θα ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ αν κάποιος μπορέσει! 
Παιδια το Π.Α.Υ. ειναι τοιχοκολλημενο εξω απο το γραφειο του Κουρκουλη η τα αποτελεσματα τα εχει εκεινος οποτε πρεπει να τον βρω??? Ευχαριστω εκ των προτερων...
οποιος σήμερα κατεβεί σχολή ας κάνει καμια ερώτηση για κανα μάθημα του 2ου εξαμήνου απαγορεύεται να τα βγάλουν ρε παιδί μου
ευχαριστώ
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09
ξερει κανείς πότε μπορούμε να δούμε τα γραπτά μας τεχνική γεωλογία?
πριν 2 ωρες εμαθα απο την γραμματεια σιδηρων το βαθμο μου σιδερα 2.... απο οτι μου πε δεν εχουν βγει ολοι..
-
sonofthunder
Για Δομικες Μηχ. τι παίζει? Ξέρουμε κάτι?
σε ποιον αριθμο πήρες τηλέφωνο για να το μάθεις???????????????xristos84 έγραψε:πριν 2 ωρες εμαθα απο την γραμματεια σιδηρων το βαθμο μου σιδερα 2.... απο οτι μου πε δεν εχουν βγει ολοι..