Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Γεωλογία (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Τεχνική Γεωλογία (2016-17)
Μήπως υπάρχουν κάπου διαθέσιμες οι λύσεις των ασκήσεων της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ;
Re: Τεχνική Γεωλογία (2016-17)
Μήπως ξέρει κάποιος πώς βρίσκουμε το σmc στην Άσκηση 4 Ερώτημα 2ο? Προφανώς κοιτάς το διάγραμμα αλλά προσωπικά δεν έπιασα ακριβώς πώς και τι?
με βάση το GSI του 1 ερωτήματος στον άξοχα χ και mi=10 (καμπύλες) για ασβεστόλιθο βρίσκεις τον λόγο σcm/σci στον άξονα ψ και όπου το σci δίνεται.
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Γνωριζεις το σci=55Mpa και εχεις υπολογισει το GSI(μεσος ορος 40-50)=45.Το mi ισουται με 10 αν δεν κανω λαθος αρα πας στην αντιστοιχη καμπυλη.Φερνεις την καθετη στο σημειο που το GSI=45 και βλεπεις που τεμνει την προηγουμενη καμπυλη.αν τωρα φερεις απο εκει παράλληλη προς τον αξονα με τα GSI βρισκεις τον λογο σcm/σci==>σcm=55*(λογοσ)
make Orwell fiction again
-
μουχαλασετοspace
To ερώτημα 3 στην 4η άσκηση γίνεται με τον τυπο που έχει το κανονικό mi ή με τον τύπο που έχει το mb? Επίσης η περιβάλλουσα προκύπτει απλά απο τις τιμές των σ1 και σ3 ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία?
Ευχαριστώ πολύ!!!
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
χρησιμοποιεις το mb και τον αντιστοιχο τυπο και η περιβάλλουσα όπως είπεςμουχαλασετοspace έγραψε:To ερώτημα 3 στην 4η άσκηση γίνεται με τον τυπο που έχει το κανονικό mi ή με τον τύπο που έχει το mb? Επίσης η περιβάλλουσα προκύπτει απλά απο τις τιμές των σ1 και σ3 ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία?
Πληροφορίες για την εκδρομή που μπορούμε να βρούμε? π.χ. τελικό κόστος, δηλώσεις...
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
Επειδή δεν συμμετέχω στην εκδρομή δεν ξέρω πολλες πληροφοριες αλλά νομίζω πως τα άτομα που συμμετέχουν ενημερωνονται από την επιτροπή με email και από μια ομάδα που έχουν στο φβ.έχουν κάνει και συνελεύσεις σχετικά με την εκδρομή και οι αρχικές δηλώσεις έχουν γίνει πριν αρκετό καιρό,είχε ανοίξει και εδώ τοπικ και είχε υπάρξει και ενημέρωση στο μαθημα.Epikouros έγραψε:Πληροφορίες για την εκδρομή που μπορούμε να βρούμε? π.χ. τελικό κόστος, δηλώσεις...
-
psgi1214
Εγώ που συμμετέχω στην εκδρομή απλά επιβεβαιώνω αυτά που έγραψε η fiddler.fiddlerontheroof έγραψε:Επειδή δεν συμμετέχω στην εκδρομή δεν ξέρω πολλες πληροφοριες αλλά νομίζω πως τα άτομα που συμμετέχουν ενημερωνονται από την επιτροπή με email και από μια ομάδα που έχουν στο φβ.έχουν κάνει και συνελεύσεις σχετικά με την εκδρομή και οι αρχικές δηλώσεις έχουν γίνει πριν αρκετό καιρό,είχε ανοίξει και εδώ τοπικ και είχε υπάρξει και ενημέρωση στο μαθημα.Epikouros έγραψε:Πληροφορίες για την εκδρομή που μπορούμε να βρούμε? π.χ. τελικό κόστος, δηλώσεις...