Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
icepink εχεις pm
Μιας και άνοιξε ο εύδοξος, έχει κανείς γνώμη για τα προτεινόμενα του 6ου;
-
xeirourgos
- Έτος εισαγωγής: 1950
Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με τα στοιχεία φοιτητών; από χθες το απόγευμα δεν μπορώ να συνδεθώ...
- ScepticEngineer
- Έτος εισαγωγής: 2011
Ναι ουτε εγω μπορω να συνδεθω.xeirourgos έγραψε:Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με τα στοιχεία φοιτητών; από χθες το απόγευμα δεν μπορώ να συνδεθώ...
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted
This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted
Ohh it tears me and I bleed…” Spoiler: showBleeding Me
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted
This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted
Ohh it tears me and I bleed…” Spoiler: showBleeding Me
Παίδες μια ερώτηση να δω αν συμβαίνει και σε άλλους και αν κάποιος πιο tech-savvy μπορεί να μου δώσει εξήγηση και γιατί όχι λύση:
Σε αρχεία που ανεβαίνουν mycourses (pdf και doc ανεξαρτήτως, αλλά κυρίως pdf) όταν τα ανοίγεις ή κάνεις απλά save link as, συνήθως βγάζει κάτι ασυνάρτητους χαρακτήρες στο όνομα αρχείου, τέτοιου τύπου για παράδειγμα ÅíäåéêôéêÝò_åñ_Ìç÷áíïëïãßáò .
Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και αν διορθώνεται; Βαριέμαι να ονοματίζω ένα ένα
Σε αρχεία που ανεβαίνουν mycourses (pdf και doc ανεξαρτήτως, αλλά κυρίως pdf) όταν τα ανοίγεις ή κάνεις απλά save link as, συνήθως βγάζει κάτι ασυνάρτητους χαρακτήρες στο όνομα αρχείου, τέτοιου τύπου για παράδειγμα ÅíäåéêôéêÝò_åñ_Ìç÷áíïëïãßáò .
Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και αν διορθώνεται; Βαριέμαι να ονοματίζω ένα ένα
- TEL9021
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Οι ασυνάρτητοι χαρακτήρες είναι επειδή έχει θέμα το mycourses στην αποθήκευση ελληνικού τίτλου. Οι tech-savvy καθηγητές που ανεβάζουν pdf εκεί το γνωρίζουν και τα ανεβάζουν με τίτλο σε greeklish.Ramrod έγραψε:Παίδες μια ερώτηση να δω αν συμβαίνει και σε άλλους και αν κάποιος πιο tech-savvy μπορεί να μου δώσει εξήγηση και γιατί όχι λύση:
Τώρα, όσον αφορά λύση πες μου τι browser έχεις, και πες μου ένα pdf από mycourses που σου εμφανίζει το πρόβλημα αυτό, να το κατεβάσω και εγώ, να δούμε τι παίζει.
Ξέρει κανείς αν δουλεύουν τα ΕΛΤΑ που βρίσκονται μέσα στην σχολή ;
Παιδιά ξέρει κανείς αν αποστέλλονται βεβαιώσεις σπουδών από την γραμματεία μέσω μέιλ?
-
wilshere
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
εδω τις προάλλες πήρα τηλέφωνο για να κάνω αίτηση για μια βεβαίωση και μου είπαν να στείλω αίτηση με φαξ...με φαξ...μια βεβαίωση...
δεν ξερω να σου απαντήσω αλλά ποντάρω στο όχι
δεν ξερω να σου απαντήσω αλλά ποντάρω στο όχι
Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα βγει το πρόγραμμα της εξεταστικής των χειμερινών των επί πτυχιω;