Λοιπον παιδια για το τμημα γλαρου:τον ρωτησα σημερα και ειπε πως λεει στο mycourses τι θελει εκτυπωμενο(σχεδια και υπολογισμούς απότι βλέπω).
Το αρχείο που λεει τι πρέπει να εκτυπωθεί για το Α μέρος είναι στο mycourses:Eγγραφα-->εφαρμογες-->θέμα_εξαμήνου-->εφαρμόγη_η-υ-fm16-->εξώφυλλο_οριζόντιο
fiddlerontheroof έγραψε:Λοιπον παιδια για το τμημα γλαρου:τον ρωτησα σημερα και ειπε πως λεει στο mycourses τι θελει εκτυπωμενο(σχεδια και υπολογισμούς απότι βλέπω).
Το αρχείο που λεει τι πρέπει να εκτυπωθεί για το Α μέρος είναι στο mycourses:Eγγραφα-->εφαρμογες-->θέμα_εξαμήνου-->εφαρμόγη_η-υ-fm16-->εξώφυλλο_οριζόντιο
Yποτιθεται επρεπε να το ειχαμε παει οταν παραδοσαμε και το εξελ(με email)
Spoiler: showγενικα ειναι χαλαρος με τις ημερομηνιες οποτε και τωρα υποθετω δεν θα εχει θεμα
fiddlerontheroof έγραψε:Yποτιθεται επρεπε να το ειχαμε παει οταν παραδοσαμε και το εξελ(με email)
Spoiler: showγενικα ειναι χαλαρος με τις ημερομηνιες οποτε και τωρα υποθετω δεν θα εχει θεμα
Εγώ όταν τον ρώτησα μου είπε ότι εκτυπωμένα τα θέλει μόνο στο τέλος με την παράδοση του θέματος.
fiddlerontheroof έγραψε:Yποτιθεται επρεπε να το ειχαμε παει οταν παραδοσαμε και το εξελ(με email)
Εγώ όταν τον ρώτησα μου είπε ότι εκτυπωμένα τα θέλει μόνο στο τέλος με την παράδοση του θέματος.
Εγώ τον ρώτησα την Τρίτη και μου είπε έπρεπε να τα είχαμε πάει ήδη
Παιδιά υπάρχει μήπως πουθενά στην σελίδα του μαθήματος ή αν έχει κάποιος
πως ακριβώς πρέπει να εκτυπωθούν αυτά που θέλει?
Δηλαδή αν θα πρέπει να τροποποιήσουμε κάτι στο οτοκαντ, αν αλλάξουμε κάτι στο PLOT τις κλίμακες κλπ?