Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2016-17)
Δεν ξέρω τι γίνεται με το μάθημα πλέον,αλλά αφού διακινούνται οι σημειώσεις εις γνώσιν του καθηγητή,δεν βρίσκω λόγο να μην ανέβουν εδώ.
Spoiler: showΚαι στην τελική, αν οι καθηγητές έχουν θέμα με τη δημοσιοποίησή των σημειώσεων,θα το αναφέρουν στους συντονιστές και το πρόβλημα θα το έχουν αυτοί.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
Λοιπόν το αναφέρω:στο μάθημα ο ίδιος ο Κεπαπστόγλου τόνιζε ΣΥΝΕΧΩΣ ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ FORUM ΕΔΩ
(sorry για τα κεφαλαία αλλά δε θέλω να έχουμε ξαφνικά μπλεξίματα)
edit: Τώρα είδα το post του Τhe Master. Προφανώς δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που οι καθηγητές θέτουν εαυτούς υπεράνω των νόμων.
Τεσπα, όποιος τις θέλει ας μου στείλει σε pm το e-mail του.
(sorry για τα κεφαλαία αλλά δε θέλω να έχουμε ξαφνικά μπλεξίματα)
edit: Τώρα είδα το post του Τhe Master. Προφανώς δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που οι καθηγητές θέτουν εαυτούς υπεράνω των νόμων.
Τεσπα, όποιος τις θέλει ας μου στείλει σε pm το e-mail του.
- homo sapiens contras
- Έτος εισαγωγής: 2013
Fuck the police comin' straight from the underground
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
- ScepticEngineer
- Έτος εισαγωγής: 2011
Χαχαχαχα ΑΞΙΟΣ
Γροθια στο στομαχι ολων αυτων που φοβουνται μηπως τους κανει ντα ο Κεπαπτσογλου και η Ψαρακη (και μαλιστα για εντελως αντιδεοντολογικο/παρανομο λογο)
Και παλι ΑΞΙΟΣ

Γροθια στο στομαχι ολων αυτων που φοβουνται μηπως τους κανει ντα ο Κεπαπτσογλου και η Ψαρακη (και μαλιστα για εντελως αντιδεοντολογικο/παρανομο λογο)
Και παλι ΑΞΙΟΣ
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted
This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted
Ohh it tears me and I bleed…” Spoiler: showBleeding Me
This thorn in my side
- homo sapiens contras
- Έτος εισαγωγής: 2013
ΔΟΙΑΔΟΣΤΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΙΒΑΣΟΥΝ!11!!1!1!
@homo sapiens contras

+1ScepticEngineer έγραψε:Χαχαχαχα ΑΞΙΟΣ![]()
![]()
![]()
Και παλι ΑΞΙΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
-
psgi1214
Επειδή αισθάνομαι θιγμένος με το post αυτό, δηλώνω ξεκάθαρα ότι δε φοβάμαι ούτε τον Κεπαπτσόγλου ούτε την Ψαράκη ούτε κανέναν άλλο. Απλά μετέφερα μια σημαντική πληροφορία που καλό ήταν να γραφτεί στο forum χωρίς να γνωρίζω όπως έγραψα παραπάνω ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο. Το παιδί που ανέβασε τις σημειώσεις μαγκιά του(ειδικά αφού είναι και νόμιμος), εγώ πάλι κάθησα 2-3 μέρες τώρα να στέλνω τις σημειώσεις σε καμιά εικοσαριά άτομα,τρία χρόνια στη σχολή και το forum δεν έχω πειράξει-ενοχλήσει μύγα και βλέπω να τρώω και ειρωνεία από πάνωScepticEngineer έγραψε:Χαχαχαχα ΑΞΙΟΣ![]()
![]()
![]()
Και παλι ΑΞΙΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
- ScepticEngineer
- Έτος εισαγωγής: 2011
Το σχολιο μου δεν αναφεροταν σε εσενα προσωπικα, αλλα σε ολους οσους δινανε/παιρνανε τις σημειωσεις του Κεπαπτσογλου μεσω email αντι να τις αναρτησουν εδω δημοσια. Μολις ειπες οτι εδωσες τις σημειωσεις σε τουλαχιστον 20 ατομα και ομως ουτε ενας δεν ειχε την ευθιξια να τα ανεβασει εδω για ολους τους συμφοιτητες του. Ανεξαρτητα απο το αν η αξιωση του Κεπαπτσογλου και της Ψαρακη ειναι αντιδεοντολογικη/παρανομη, νομιζω οτι ειναι εκ των ων ουκ ανευ να υπαρχει αλληλεγγυη και αλληλοβοηθεια μεταξυ μας, ακομα και αν αυτο παραβαινει τις ρητες εντολες καθηγητων. Στην τελικη το φορουμ παρεχει ανωνυμια, εκμεταλλευτειτε το.psgi1214 έγραψε:Επειδή αισθάνομαι θιγμένος με το post αυτό, δηλώνω ξεκάθαρα ότι δε φοβάμαι ούτε τον Κεπαπτσόγλου ούτε την Ψαράκη ούτε κανέναν άλλο. Απλά μετέφερα μια σημαντική πληροφορία που καλό ήταν να γραφτεί στο forum χωρίς να γνωρίζω όπως έγραψα παραπάνω ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο. Το παιδί που ανέβασε τις σημειώσεις μαγκιά του(ειδικά αφού είναι και νόμιμος), εγώ πάλι κάθησα 2-3 μέρες τώρα να στέλνω τις σημειώσεις σε καμιά εικοσαριά άτομα,τρία χρόνια στη σχολή και το forum δεν έχω πειράξει-ενοχλήσει μύγα και βλέπω να τρώω και ειρωνεία από πάνω.Ελπίζω απλά να ήταν μια κακή στιγμή γιατί γενικά φαίνεται ότι είσαι-με βάση τα γραφόμενά σου-σοβαρό και μετρημένο άτομο.
Να επαναλαβω οτι δεν ηταν προσωπικη επιθεση το προηγουμενο ποσταρισμα, παρα μια "επιθεση" στην νοοτροπια ορισμενων. Αν παρ' ολα αυτα συνεχιζεις να αισθανεσαι θιγμενος, λυπαμαι, αλλα δεν ανακαλω.
“I’m sowing the seeds,
This thorn in my side
This thorn in my side
-
psgi1214
Καταλαβαίνω τη θέση σου και δεν κρατάω καμία κακία αφού ξεκαθάρισες τι εννοούσεςScepticEngineer έγραψε:Το σχολιο μου δεν αναφεροταν σε εσενα προσωπικα, αλλα σε ολους οσους δινανε/παιρνανε τις σημειωσεις του Κεπαπτσογλου μεσω email αντι να τις αναρτησουν εδω δημοσια. Μολις ειπες οτι εδωσες τις σημειωσεις σε τουλαχιστον 20 ατομα και ομως ουτε ενας δεν ειχε την ευθιξια να τα ανεβασει εδω για ολους τους συμφοιτητες του. Ανεξαρτητα απο το αν η αξιωση του Κεπαπτσογλου και της Ψαρακη ειναι αντιδεοντολογικη/παρανομη, νομιζω οτι ειναι εκ των ων ουκ ανευ να υπαρχει αλληλεγγυη και αλληλοβοηθεια μεταξυ μας, ακομα και αν αυτο παραβαινει τις ρητες εντολες καθηγητων. Στην τελικη το φορουμ παρεχει ανωνυμια, εκμεταλλευτειτε το.psgi1214 έγραψε:Επειδή αισθάνομαι θιγμένος με το post αυτό, δηλώνω ξεκάθαρα ότι δε φοβάμαι ούτε τον Κεπαπτσόγλου ούτε την Ψαράκη ούτε κανέναν άλλο. Απλά μετέφερα μια σημαντική πληροφορία που καλό ήταν να γραφτεί στο forum χωρίς να γνωρίζω όπως έγραψα παραπάνω ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο. Το παιδί που ανέβασε τις σημειώσεις μαγκιά του(ειδικά αφού είναι και νόμιμος), εγώ πάλι κάθησα 2-3 μέρες τώρα να στέλνω τις σημειώσεις σε καμιά εικοσαριά άτομα,τρία χρόνια στη σχολή και το forum δεν έχω πειράξει-ενοχλήσει μύγα και βλέπω να τρώω και ειρωνεία από πάνω.Ελπίζω απλά να ήταν μια κακή στιγμή γιατί γενικά φαίνεται ότι είσαι-με βάση τα γραφόμενά σου-σοβαρό και μετρημένο άτομο.
Να επαναλαβω οτι δεν ηταν προσωπικη επιθεση το προηγουμενο ποσταρισμα, παρα μια "επιθεση" στην νοοτροπια ορισμενων. Αν παρ' ολα αυτα συνεχιζεις να αισθανεσαι θιγμενος, λυπαμαι, αλλα δεν ανακαλω.