Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Γι αυτό θα μείνει ανοικτό το τοπικ μεχρι την Κυριακή ώστε την Δευτέρα να επικοινωνήσουμε με τους καθηγητές και τη γραμματεία και να λήξει το θέμα.
Αρκετά κούρασε άλλωστε...
Συντονιστής: University Editors
Ε για αυτό προσαρμοζόμαστε στο πρόγραμμα που προέκυψε από τη σχολή με ουδέτερο τρόπο, χωρίς να μας ρωτήσει κάποιος τι προτιμάμε.balamos έγραψε:Οτι και να γινει προφανως καποιος δεν θα ειναι ικανοποιημενος...νομιζω αυτο ειναι σιγουρο.
Προσωπικά στις 30 δίνω πιθανότητες-στατιστική. Κάποιος άλλος μπορεί να δίνει στις 28 μάθημα. Είναι δυνατόν να υπάρξει απόλυτη συμφωνία;markos2175 έγραψε:στατικη 4 και μπετο 2 μαζι.τι ωραια.δυο μαθηματα του ιδιου ετους στα 3 4 πιο δυσκολα της σχολης.εαν τιθεται ζητημα για αλλο μαθημα κοντα στις 29 να μην αλλαξει.αλλα οχι επειδη ετσι το εβγαλε η γραμματεια.