Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2016-17)
Ποιο καλό παιδί θα μας πει τι περίπου μπήκε στην πρόοδο;
Επισης πιο καλο παιδι θα μας πει απο που να διαβασουμε γενικοτερα επειδη λογω δουλειάς δεν παρακολουθουσα.
Εμφανίστηκαν 18 άτομα για την εξέταση...
Δεν έβαλε κάτι τρομερό, 1 θέμα θεωρίας με 5 μικρές ερωτήσεις-ορισμούς για την δειγματοληψία, την ομοιογένεια και κάτι άλλα που δε μπορώ να θυμηθώ αυτην τη στιγμή.
1 θέμα του Κεπαπτσόγλου με ελαστικότητα ζήτησης σαν τις εφαρμογές που έχει στις σημειώσεις του.
1 θέμα με προσδιορισμό μοντέλου γραμμικής παλινδρόμησης στο οποίο ζητούσε να περιγραψουμε τα βήματα.
Το τελευταίο θέμα δεν το κοίταξα οπότε δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ηταν με μοντέλο βαρύτητας αλλα δεν ξέρω να σου πω κατι παραπάνω.
Δεν έβαλε κάτι τρομερό, 1 θέμα θεωρίας με 5 μικρές ερωτήσεις-ορισμούς για την δειγματοληψία, την ομοιογένεια και κάτι άλλα που δε μπορώ να θυμηθώ αυτην τη στιγμή.
1 θέμα του Κεπαπτσόγλου με ελαστικότητα ζήτησης σαν τις εφαρμογές που έχει στις σημειώσεις του.
1 θέμα με προσδιορισμό μοντέλου γραμμικής παλινδρόμησης στο οποίο ζητούσε να περιγραψουμε τα βήματα.
Το τελευταίο θέμα δεν το κοίταξα οπότε δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ηταν με μοντέλο βαρύτητας αλλα δεν ξέρω να σου πω κατι παραπάνω.
ξέρει κάποιος στην άσκηση μοντέλου βαρύτητας που έχει ανέβει πώς (με ποιο τύπο) συμπληρώνει τους πίνακες για n=1, n=2 κλπ?
+1antony έγραψε:ξέρει κάποιος στην άσκηση μοντέλου βαρύτητας που έχει ανέβει πώς (με ποιο τύπο) συμπληρώνει τους πίνακες για n=1, n=2 κλπ?
- homo sapiens contras
- Έτος εισαγωγής: 2013
homemade επεξηγηματικό αρχείο για την μεθοδολογία της άσκησης μοντέλου βαρύτητας για να μην μασήσετε φύλλα Πυθίας.
Ευχαριστούμε για την προσφορά σου στο φόρουμ homo sapiens contras!Πολύ δυνατό αρχείο
Ανέβηκε εδώ ![]()
homo sapiens contras έγραψε:homemade επεξηγηματικό αρχείο για την μεθοδολογία της άσκησης μοντέλου βαρύτητας για να μην μασήσετε φύλλα Πυθίας.
homo sapiens contras έγραψε:homemade επεξηγηματικό αρχείο για την μεθοδολογία της άσκησης μοντέλου βαρύτητας για να μην μασήσετε φύλλα Πυθίας.
στο τέλος του σημερινού μαθήματος ανέφερε οτι για την εξέταση απο το κίτρινο βιβλίο του Βυθούλκα το κεφάλαιο 2 είναι εκτός,απο το κεφάλαιο 6 σελίδες 76-81 δεν τις βλέπω , κεφάλαιο 7 βλέπω μέχρι σελ 94 και απο τα οικονομικά βλεπω κεφάλαια 1-4
και απο το μπλε βιβλίο η απάντηση ήταν όλο
και απο το μπλε βιβλίο η απάντηση ήταν όλο
Χόμο, η Λύντα μου ζήτησε να σου μεταδώσω τα δάκρυα χαράς της και την ευγνωμοσύνη που συνεχίζεις με επιτυχία την παράδοση της σειράς συγγραμμάτων. Βέβαια συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, λογικά μέσα στις επόμενες μέρες, θα έχεις "χαρές" που χρησιμοποίησες ετσιθελικά το ΤΜ της. Έτι μια φορά, ΕΥΓΕ, αἰέν ἀριστεύειν!