dreamer έγραψε:Καλησπέρα,
απο πού προτεινεται να διαβασει κανεις για αυτό το μάθημα; Και συγκεκριμενα αν δεν εχει παρακολουθησει αλλα εχει μια βδομαδα μπροστα του;
Το επαναφέρω καπως γιατι και εγω στην ιδια κατασταση βρισκομαι..επισης ποσο δυσκολες ειναι αυτες οι ασκησεις? Αξιζει να αχοληθει κανεις μεχρι την τριτη?
[quote="Anakin"]Σαφώς αν ισχύει 1 τουλάχιστον από τα κάτωθι
1) έχεις ασχοληθεί μέσα στο εξάμηνο (πχ πήγες στην πρόοδο)
2) πιστολιάσεις το μάθημα της τετάρτης και τον ύπνο μέχρι την πέμπτη
3) μέσον
Νομίζω οτι ένα από αυτά τα 3 αρκεί [/quote]
Που μπορούμε να βρούμε καμιά λυμένη άσκηση με "μέθοδο όλα ή τίποτα" , "μέθοδο ισορροπίας του χρήστη" και "μέθοδο βέλτιστου συστήματος'' ????!
Ξέρει κανείς ?
Προσωπικά για αυτό το μάθημα έχω αρχίσει να διαβάζω από το μπεζάκι το μεγάλο που έχει στην ουσία τις διαφάνειες του μαθήματος.
Έχω επισης ψάξει για τη μέθοδο των τεσσάρων βημάτων βιντεάκια στο youtube, και από ασκήσεις προσπαθώ να μελετήσω τα παλιά θέματα εξαμήνου που υπάρχουν σε αυτο το μαθημα (πολλα ευχαριστώ σε andskia, themaster, & muhandes). από το λίγο που έχω ψάξει για κάποιες μεθόδους υπάρχουν παραδειγματάκια είτε σε pdf είτε σε βιντεάκια στο ιντερνετ
να τονισω ωστοσο οτι δεν εχω παρακολουθησει σχεδον καθολου το μαθημα και δεν εγγυόμαι οτι θα το περασετε αν διαβασετε τα παραπανω, απλα τα γραφω γιατι εχει ψιλοπάρει φωτιά το τοπικ τις τελευταίες μερες
Παντως το γεγονος οτι οσοι για τον Α,Β λογο δεν παρακολουθησαμε τις διαλεξεις, πρεπει να διαβασουμε για το μαθημα παρακολουθωντας βιντεο στο youtube, το ονομαζω καταντια.
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted
This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted