Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Θαλάσσια Υδραυλική και Λιμενικά Έργα (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Θαλάσσια Υδραυλική και Λιμενικά Έργα (2016-17)
Με ποιόν τύπο από όλους αυτούς που έχει υπολογίζουμε το Ηb? Ευχαριστώ!
Αυτή η άσκηση είναι από την Ακτομηχανική. Μπες στο Mycourses να τη δείς αναλυτικά (αν θές- τίποτα όμως από τα υπόλοιπα δεν σου είναι χρήσιμο σε αυτό το μάθημα). Εδώ έχω μόνο τις διαφάνειες που σε αφορούν.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Ευχαριστούμε πολύ edchar!

Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα παιδια!
Μπορει καποιος να μου δωσει "Οδηγίες/Κατεύθυνσης Μελέτης" να το πω? Απο πού να ξεκινήσω, τι πορεια ν ακολουθήσω, κλπ
Μπορει καποιος να μου δωσει "Οδηγίες/Κατεύθυνσης Μελέτης" να το πω? Απο πού να ξεκινήσω, τι πορεια ν ακολουθήσω, κλπ
If you can't play the game, play the gamer
Το να ειχες παει στην εκδρομη θα βοηθουσε παρα πολυ και ειναι η καλυτερη οδηγια.Απο κει και περα η φαση ειναι:Καλησπέρα παιδια!
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
Spoiler: showημουν στην εκδρομη, αλλα κυρίως χάζευα τον υπεύθυνο εργοταξιου 
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Δηλαδή αν δεν πήγαμε εκδρομή να μη κατέβουμε να γράψουμε; Τώρα σοβαρά πριμοδοτήθηκαν άτομα επειδή μπάνιζαν τον υπεύθυνο εργοταξίου;
Zag οσοι δεν ηρθαν ειναι διπλά χαμμενοι
Οχι μωρε απλως με μια προχειρη ματια εβλεπες οτι η λιστα συμμετεχοντων στην εκδρομη με τους επιτυχοντες λιγο πολυ ταυτιζονταν, ιδιαιτερα για βαθμο >7 υπηρχε απολυτη ταυτιση....Το χε δηλωσει και η Τσουκαλα αλλωστε στην Ακτομηχανικη, η οποια ειναι γνωστη για τις μεθοδους "πασοκ 81" με τους οποιους βαθμολογει και απο αλλα μαθηματα.Τώρα σοβαρά πριμοδοτήθηκαν άτομα επειδή μπάνιζαν τον υπεύθυνο εργοταξίου;
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.