Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
-
dionikkwna
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Σωστός ο τύπος. Με δύο δεκαδικά πχ 7.62
Και στρογγυλοποίηση? Στο πλησιέστερο προς τα πάνω ή το γνωστό? Βγάζω 6,9932. Γίνεται 6,99???

Έχει κανείς τις λύσεις των ασκήσεων στο μάθημα ΒΡΑΧΟΜΗΧΑΝΙΚΗ-ΣΗΡΑΓΓΕΣ;;; Για το μέρος των Σηράγγων αρκούν οι δύο λυμένες ασκήσεις στο mycourses για να ανταποκριθεί κάποιος στις εξετάσεις;;;;;; Γενικά τα θέματα στην εξεταστική είναι ποσοτικοί προσδιορισμοί με βάση τους τύπους των σημειώσεων;; 
Ξέρει κάποιος πώς μπορούμε να αλλάξουμε το mail address στο MyCourses?
Νομίζω πρέπει να το αλλάξεις από τα στοιχεία φοιτητών, εκει στα στοιχεία επικοινωνίας. Δεν είμαι σίγουρος αλλά δες το.
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Τι τροφιμα προτεινετε για κοινωνικο παντοπωλειο; Φανταζομαι μακρας διαρκειας ή κατι τετοιο;
Ε πάντα τα κλασικά είναι ρυζι, οσπρια, μακαρόνια, εβαπορέ γάλα, κονσέρβες. Μετά παίζουν φαντάζομαι και είδη υγιεινής, χαρτικά κλπ
Κάποιος ετοιμάζεται για Μάλαμα ε; 
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
γνωστη εντεχνοκουλτουριαρα η τζιγκλι μας φυσικα και το ξερειJiggly έγραψε:Κάποιος ετοιμάζεται για Μάλαμα ε;
Off topic:
περιμενω σχολιο-απαντηση με αναφορα σε οπερα
make Orwell fiction again
Μπαα...θα γίνω γραφική και δε θέλω.fiddlerontheroof έγραψε:γνωστη εντεχνοκουλτουριαρα η τζιγκλι μας φυσικα και το ξερειJiggly έγραψε:Κάποιος ετοιμάζεται για Μάλαμα ε;
Off topic:
περιμενω σχολιο-απαντηση με αναφορα σε οπερα
Πάντως,παραδέχομαι ότι περνώντας τα χρόνια,η σχολή σου αφήνει πολλά κουσούρια...
Χθες ενώ ήμουν στη συναυλία το μυαλό μου σκάλωνε και έβρισκε τρομερές ομοιότητες της φωνής του Μάλαμα,με τη φωνή του Μαμάση.
Τι παθαίνω;Να ανησυχήσω;Τι φάση;
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...