Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική V (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Στατική V (2016-17)
Εχουν αναθεσει καμια σειρα ασκησεων οι διδασκοντες ?
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Re: Στατική V (2016-17)
Εχει κανεις ιδεα πως μπορει καποιος να κανει εξαγωγη αποτελεσματων απο το Beam-2D σε excel χωρις να γινεται μαλακια στα δεκαδικα ?
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Καντε copy to clipboard και paste σε ενα αρχειο text . Στην συνεχεια μετατρεψτε ολες τις τελειες σε κομματα , και καντε κοπι παστε σε ενα εξελογυλλο . ΣΤις επιλογε πηγαινεται στο Data και σην συνεχεια επιλεξτε text to colums ... Credits to Muhandes
Το θέμα εξαμήνου είναι υποχρεωτικό για φέτος??
Απο οτι ξερω οχι ....
Παιδιά σίγουρα δεν είναι υποχρεωτικό το θέμα φέτος??Γιατί πέρυσι ήταν.. 
Αν εισαι μεγαλυτερο εξαμηνο και χωρις Θεμα, με ενα 'καλο' γραπτο, κοντα στο 7, περνας! 
Μετά από αίτημα των φοιτητών η παράδοση του Θέματος Στατικής 5 μπορεί να γίνει:
- Δευτέρα 3/7 ώρες 12:00 έως 14:00.
ή
- Πέμπτη 6/7 ώρες 12:00 έως 14:00.
Οι Διδάσκοντες
- Δευτέρα 3/7 ώρες 12:00 έως 14:00.
ή
- Πέμπτη 6/7 ώρες 12:00 έως 14:00.
Οι Διδάσκοντες
και εγω εχω το ίδιο πρόβλημα εχω δεν μπορω να κανω εξαγωγή αποτελεσματών
η αγάπη για ζωή γεννά την τέχνη.....
Ακολούθησε τα βήματα που αναφέρει πιο πάνω ο theMaster απλά στο wordpad όταν κάνεις paste τα δεδομένα, αντί να αλλάζεις χειροκίνητα όλες τις τελείες σε κόμμα μπορείς να το κάνεις αυτόματα με την εντολή Ctrl+H.Ηχώ έγραψε:και εγω εχω το ίδιο πρόβλημα εχω δεν μπορω να κανω εξαγωγή αποτελεσματών