Θέλω να κόψω την αναβολή, όμως δεν έχω πάρει ακόμα πτυχίο. Ξέρει κανείς τι δικαιολογητικό χρειάζομαι απ τη σχολή; Μια απλή βεβαίωση σπουδών αρκεί ή πρέπει να ναι για στρατολογική χρήση;
Καλησπέρα. Παρουσιάζω τη διπλωματική μου αυτή τη περίοδο και παίρνω πτυχίο. Η αναβολή μου ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018. Σε αυτή τη περίπτωση η αναβολή σταματάει να ισχύει;; ή εξακολουθεί να ισχύει μέχρι τη λήξη της;; Αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει για να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση ας πούμε να με καλέσουν τον Νοέμβριο ή τον Ιανουάριο... Ευχαριστώ!
Δεκέμβριος του 2017 πρέπει να εννοείς γιατι του 2018 ειναι σε ενα χρονο και ....όπως και να έχει εάν "κοπεί" η αναβολή Δεκέμβριο θα σε καλέσουν Φεβρουάριο . Εάν δεν έχεις τελειώσει μέχρι τότε μπορείς να πάρεις αναβολή για ενα χρονο ακομη χαλαρά. After that πας μέσα και καλός πολίτης
Όχι, για το 2018 εννοώ. Η αναβολή μου λήγει το Δεκέμβριο του 2018. Απλώς ρωτάω επειδή παίρνω τώρα πτυχίο, αν θα μου κόψουν την αναβολή ένα χρόνο πριν και θα με καλέσουν το Νοέμβριο του 2017 ή τον Ιανουάριο του 2018 για τη θητεία...
Nestoras έγραψε:Δεκέμβριος του 2017 πρέπει να εννοείς γιατι του 2018 ειναι σε ενα χρονο και ....όπως και να έχει εάν "κοπεί" η αναβολή Δεκέμβριο θα σε καλέσουν Φεβρουάριο . Εάν δεν έχεις τελειώσει μέχρι τότε μπορείς να πάρεις αναβολή για ενα χρονο ακομη χαλαρά. After that πας μέσα και καλός πολίτης
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"