Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εισήγηση Επιτροπής Προπτυχιακών Σπουδών
Συντονιστής: University Editors
Re: Εισήγηση Επιτροπής Προπτυχιακών Σπουδών
Και στο 34-1 τα ίδια θα λες. Όσο μαγειρεμένο κρέας και να τρώει κανείς, αν θέλει να κρύβεται -έστω και μερικώς- πίσω από το δάχτυλό του, τα αμνοερίφια θα θυσιάζονται επί ματαίω.
- m.q.n.i.n.a
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Ξεθάβω αυτό το τόπικ για να ρωτήσω εάν θυμάται κανείς πού βρίσκεται αναρτημένο το κείμενο με τις μεταβατικές διατάξεις που θα ισχύσουν τελικά το 2017-18 (δεν το βρίσκω στη σελίδα της σχολής). Επίσης, αν έχει καταλάβει κάποιος να μου εξηγήσει το εξής: το τωρινό μπετόν 1 μεταφέρεται στο 6ο εξάμηνο (από το 7ο που ήταν μέχρι τώρα). Το καινούριο ακαδημαϊκό έτος 2017-18 θα διδαχθεί μεταβατικά και στο 7ο (χειμερινό); Και αν ναι, θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική το χειμώνα;
Γενικά τις μεταβατικές διατάξεις θα τις βρεις στο excel με μωβ γράμματα δίπλα από κάθε μάθημα. Για το κείμενο που λες το κρύψανε γιατί υποτίθεται τα ενσωματώσανε μέσα στο excel (μωβ γράμματα), αλλά άμα έχεις όρεξη να ψάξεις αυτό το νήμα νομίζω είχε ανεβεί.
Τώρα για τα μπετά, έτσι όπως τα έχουν στο excel εγώ καταλαβαίνω ότι θα διδαχτούν και τα δύο μαζί στο εαρινό εξάμηνο. Δεν ξέρω να σου πω
Τώρα για τα μπετά, έτσι όπως τα έχουν στο excel εγώ καταλαβαίνω ότι θα διδαχτούν και τα δύο μαζί στο εαρινό εξάμηνο. Δεν ξέρω να σου πω
- m.q.n.i.n.a
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Εννοούσα το κείμενο που είχε κυκλοφορήσει πριν περαστούν στο excel, νομίζω ήταν πιο αναλυτικό... Ευχαριστώ.