Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Υδρολογία (2016-17)
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν τα ΜΥ κατά Snyder είναι μέσα στην ύλη; Ευχαριστώ.
Αν και πέρασαν κάααμποσες εξεταστικές από όταν έδινα το μάθημα,νομίζω πως ακόμη παραμένει εκτός ύλης.trauma έγραψε:Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν τα ΜΥ κατά Snyder είναι μέσα στην ύλη; Ευχαριστώ.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
ΟΚ, ευχαριστώ 
-
stroumfita
- Έτος εισαγωγής: 2007
καλησπερα. ξερει καποιος πως υπολογιζετε η ακτινα επιδρασης στο κεφαλαιο του υπογειου υδροφορεα?
Εαν ειναι εύκολο και έχει λύσει κανείς πρόσφατα θέματα, θα μπορούσε να τα ανεβάσει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
στα θεματα με ομβριες καμπυλες που δινει εντασεις ανα 10λεπτα και συνολικο h, πως πορευομαστε?
ευχαριστωω
ευχαριστωω
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Δεν εχω λυμενα προφατα θεματα αλλα ενημερωτικα η λογικη τους δεν εχει αλλαξει.Επομενως,αν δεν ανεβασει κανεις,τα λυμενα απο Dust εξακολουθουν να σε καλυπτουνmichos έγραψε:Εαν ειναι εύκολο και έχει λύσει κανείς πρόσφατα θέματα, θα μπορούσε να τα ανεβάσει?
make Orwell fiction again
Όπως και να χει Σ Ευχαριστω πολύ!fiddlerontheroof έγραψε:Δεν εχω λυμενα προφατα θεματα αλλα ενημερωτικα η λογικη τους δεν εχει αλλαξει.Επομενως,αν δεν ανεβασει κανεις,τα λυμενα απο Dust εξακολουθουν να σε καλυπτουνmichos έγραψε:Εαν ειναι εύκολο και έχει λύσει κανείς πρόσφατα θέματα, θα μπορούσε να τα ανεβάσει?
By the way, δείτε και την άσκηση της φετινής προόδου που υπάρχει λυμένη στο mycourses με διαφορετικές βροχές,μισάωρες διάρκειες κτλ...Αξίζει! 
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
καλησπέρα. γνωρίζετε αν συνηθίζεται να πρέπει να κάνουμε αναγωγή μεγέθους απο σημειακό σε επιφανειακό?