Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Διαχείριση Τεχνικών Έργων (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Διαχείριση Τεχνικών Έργων (2016-17)
Δεν ημουν σε ολα τα μαθηματα για να σου απαντησω απλα ετυχε να ειμαι στο μάθημα του cpm
If you can't play the game, play the gamer
Σημερα στο θεμα με τη μετατροπη MPM-->CPM τη σχεση FFAΓ=0 πώς την απεικονιζαμε?
έχω την εντύπωση οτι σε αυτό το θέμα μερικές από τις σχέσεις ακολουθίας στο mpm αναιρούσαν τις άλλες
νομίζω ήταν FFαγ=4, SSαβ=6 και ΝΟΜΙΖΩ FSβγ=3
και δεν βγαίνανε οι πράξεις γιατί το β άρχιζε αμέσως μόλις τελείωνε το α και το γ άρχιζε 3 μέρες μετά το τέλος του β και κατ'αυτόν τον τρόπο δεν γινόταν το FF που είχε με τίποτα
νομίζω ήταν FFαγ=4, SSαβ=6 και ΝΟΜΙΖΩ FSβγ=3
και δεν βγαίνανε οι πράξεις γιατί το β άρχιζε αμέσως μόλις τελείωνε το α και το γ άρχιζε 3 μέρες μετά το τέλος του β και κατ'αυτόν τον τρόπο δεν γινόταν το FF που είχε με τίποτα
Ισως να επρεπε να σπασεις την Α σε δυο επιμερους δραστηριωτητες ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Η μέθοδος P.E.R.T. είναι μέσα στην ύλη?
Στον φακελο της κοστολογησης, στο 2ο pdf σελίδα 3, τα ποσοστά 3%, 11,59% και 14,16% α) πώς προέκυψαν και β) με ποια νουμερα πολλαπλασιάζονται?
ΟχιΗ μέθοδος P.E.R.T. είναι μέσα στην ύλη?
Το 3% ειναι η προμηθεια του υπεργολαβου τα αλλα 2 δεν εχω ιδεα παντως δεν χρησιμοποιουνται πουθενα στη συνεχεια της ασκησης.Στον φακελο της κοστολογησης, στο 2ο pdf σελίδα 3, τα ποσοστά 3%, 11,59% και 14,16% α) πώς προέκυψαν και β) με ποια νουμερα πολλαπλασιάζονται?
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
εχει κανεις τα φετινα θεματα?
- Apache Helicopter
- Έτος εισαγωγής: 2014
Το PERT πως δεν είναι μέσα στην ύλη; Αφού εξετάστηκε κανονικά στη πρόοδο.