Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2016-17)

Συντονιστής: University Editors

Απάντηση
Silthan

Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2016-17)

Δημοσίευση από Silthan »

ευχαριστω ρε παιδιά! Και γω τα ιδια λιγο πολυ εχω διαβασει! Το οτι συμφωνούμε σε αυτά δειχνει οτι μαλλον τα εχω καταλαβει σωστα. :) Αρα σε εκεινη τη ασκηση που ανέφερα, που στη λύση για μεγιστη παροχή πήρε αυτός κρίσιμο βάθος, απο την κοιλιά του το έβγαλε;; Ελπίζω..
Άβαταρ μέλους
fiddlerontheroof
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευση από fiddlerontheroof »

Αν λύσεις τη σχέση της ειδικής ενέργειας ως προς την παροχή και μετά παραγωγίσεις την Q=... ως προς y μπορείς να βρεις για ποια τιμή του βάθους έχεις μέγιστο Q.Προκύπτει πως μέγιστο Q εχεις για F=1 άρα όταν το βάθος είνια το κρίσιμο(Διδάχτηκε στο μάθημα αυτό,δεν ξέρω αν βρίσκεται στο βιβλίο πουθενά)Αύτη τη σχέση χρησιμοποίησε για την άσκηση που αναφερεσαι
make Orwell fiction again
Silthan

Δημοσίευση από Silthan »

[quote="fiddlerontheroof"]Αν λύσεις τη σχέση της ειδικής ενέργειας ως προς την παροχή και μετά παραγωγίσεις την Q=... ως προς y μπορείς να βρεις για ποια τιμή του βάθους έχεις μέγιστο Q.Προκύπτει πως μέγιστο Q εχεις για F=1 άρα όταν το βάθος είνια το κρίσιμο(Διδάχτηκε στο μάθημα αυτό,δεν ξέρω αν βρίσκεται στο βιβλίο πουθενά)Αύτη τη σχέση χρησιμοποίησε για την άσκηση που αναφερεσαι[/quote

Ευχαριστώ φίλε...δεν το ήξερα αυτό μιας και ειπώθηκε στο μάθημα...θα το κοιτάξω καλά :)
Απάντηση

Επιστροφή στο