Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηρές Κατασκευές ΙΙ (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηρές Κατασκευές ΙΙ (2016-17)
Πραγματικά θέλω και μία πρόβλεψη για το σεπτέμβριο που θα ξαναδώσω να πάω προετοιμασμένη....
Ευχαριστούμε πολύ! Τα θέματα ανέβηκαν στο πάνελ. ![]()
χμμμμ νορμάλ θέματα.. Δεν έδωσα αλλά δεν έχω δει πιο δύσκολα. Βαμβάτσικος..Ψυχραιμία παιδιά.
eirini8 έγραψε:Πραγματικά θέλω και μία πρόβλεψη για το σεπτέμβριο που θα ξαναδώσω να πάω προετοιμασμένη....
η αγάπη για ζωή γεννά την τέχνη.....
Γεια σας παιδιά! θα μπορούσε κάποιος αν ειναι εύκολο να μου εξηγήσει τι παίζει με την σεισμική δύναμη και πως κατανέμετε ανάλογα με τους συνδέσμους δυσκαμψίας ?
ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
η αγάπη για ζωή γεννά την τέχνη.....
Απο οτι ξερω ολη την οριζοντια δυναμη την αναλαμβανουν οι συνδεσμοι δυσκαμψιας ,υπερ της ασφαλειας , αλλα και πρακτικα λογω της πολλη μεγαλης τους στοιβαροτητας σε αυτη τη εννοια σε σχεση με τα μεμονωμενα υποστυλωματα ... Επισης θα πρεπει να προσεξεις οτι σου δινουν και μια αξονικη δυναμη στο υποστυλωμα που εννωνονται ... Ας με διορθωσει καποιος ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Στις λυσεις του Ιουνιου λεει οτι στον σεισμο κατα Υ παιρνουμε q=2 . Αφου θεωρουμε προβολο , δεν θα επρεπε να παρουμε q=1 καθως με την εμφανιση πλαστικης αρθρωσης ο φορεας καταρρεει ?
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
- hobo sapiens mostras
- Έτος εισαγωγής: 2015
Ειπώθηκε φέτος αν είναι εξεταστέα η πυροπροστασία και οι γερανογέφυρες;
Γενικά είχαν πει ότι η πυροπροστασία δεν θα εξεταστεί, και περίπου το ίδιο και για τις γερανογέφυρες από όσο θυμάμαι.hobo sapiens mostras έγραψε:Ειπώθηκε φέτος αν είναι εξεταστέα η πυροπροστασία και οι γερανογέφυρες;
Ever tried.Ever failed.No matter.Try again.Fail again.Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
εχει κρατήσει κάποιος τα θέματα από την τελευταία εξεταστική;