Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Γιατί δεν θέλουμε νομίζετε ορδές στην κατεύθυνση, αλλά μόνο εκλεκτούς /ες ταλεβάν
http://www.youtube.com/watch?v=cfZKjKlL67c
Εδω νομιζω οτι πρεπει να παρεμβω και να συμφωνησω. Οντως τις καλυτερες παραλιες τις εχει το Ιονιο... Και η κουαζιερα που προτεινεις, επειδη την εχω κανει πολλες φορες (ως βολτα βεβαια), ειναι πραγματικα μαγευτικη... Κι αν για τα Κουφονησια υπηρχε μια ενσταση για το κατα ποσο ηρεμα ειναι, εχω να σας προτεινω τον επιγειο παραδεισο του ιονιου πελαγους: Καλαμος... Ειναι ενα νησακι απεναντι απο Αιτωλοακαρνανια (απο το Μυτικα συγκεκριμενα), 250 μονιμοι κατοικοι, το καλοκαιρι διπλασιαζονται. Καταπρασινο, με μια πεντακαθαρη παραλια. Το γραφικο χωριουδακι και τα νερα της παραλιας σε κανουν να πιστευεις οτι βρισκεσαι αλλου... Υπαρχουν και μικρες απομωνομενες παραλιες που τις προσεγγυζεις μονο με σκαφος, οποτε εδω κολλαει η κρουαζιερα... Το προβλημα ειναι οτι εχει συγκοινωνιακη προσβαση μονο απο το Μυτικα (οποτε με το ζορι θα περασετε κι απο εμας) και οτι υπαρχουν λιγα ενοικιαζομενα δωματια αλλα ωραια barακια και αλλα μαγαζια. Παντως και η κρουαζιερα ειναι πολυ καλη επιλογη καθως και τα αλλα νησια (Μεγανησι, Σκορπιος, Καστος) ειναι υπεροχα... Αυτα με "λιγη" δοση διαφημισης για τα πατρια ή σχεδον πατρια εδαφη...ingenieurin26 έγραψε:Kαι για να απαντήσω και στο αίτημα της fosia89 για προτάσεις, τις καλύτερες παραλίες τις έχει το Ιόνιο. Θα πρότεινα Λευκάδα, και σίγουρα μονοήμερη μίνι κρουζιέρα στα γύρω νησιά.
καναμε και τον Κάλαμο Μυτικα τωρα...akis έγραψε:... Ειναι ενα νησακι απεναντι απο Αιτωλοακαρνανια (απο το Μυτικα συγκεκριμενα)... Αυτα με "λιγη" δοση διαφημισης για τα πατρια ή σχεδον πατρια εδαφη...

εγώ έχω εξοχικό στο κάλαμοakis έγραψε:Κανονικα Μυτικας ειναι και ο Καλαμος... Αλλο αν οι κατοικοι του δεν το παραδεχονται...![]()
Spoiler: showΕλπιζω να μην ειναι καποιος απ τον καλαμο στο forum γιατι θα με κηνυγαει![]()
Μαλλον εχεις εξοχικο στον Καλαμο Αττικης... Εμεις συζητουσαμε για τον Καλαμο που ειναι ενα νησακι που διοικητικα ανηκει στο νομο Λευκαδας και ειναι απεναντι απο το Μυτικα της Αιτωλοακαρνανιας...chris_z έγραψε:εγώ έχω εξοχικό στο κάλαμο
αλλα δεν ξέρω που είναι ο μύτικας και τι εννοείται!!
πάντως ο κάλαμος και ειδικά agona beach μετράνε!
SoundOfSilence έγραψε:Σήμερα επανήλθε το θέμα στο μυαλό μου...Λοιπον Λέρος, Ικαρία, Αστυπαλαια και Νάξος ή αλλιώς χορεύοντας στο αιγαίο..χαχα
Mόνο την Αντίπαρο ρε Άκη????Εδώ μιλάμε για τον πιο ανερχόμενο hot προορισμό του Ιονίου...akis έγραψε:Μαλλον εχεις εξοχικο στον Καλαμο Αττικης... Εμεις συζητουσαμε για τον Καλαμο που ειναι ενα νησακι που διοικητικα ανηκει στο νομο Λευκαδας και ειναι απεναντι απο το Μυτικα της Αιτωλοακαρνανιας...
Δεν εχω παει στον δικο σου Καλαμο αλλα το νησι που λεω ειναι υπεροχο (κοντραρει την Αντιπαρο)...