Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αντισεισμικός Σχεδιασμός Ι (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Re: Αντισεισμικός Σχεδιασμός Ι (2017-18)
Άσκηση 22 Spoiler: show
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
make Orwell fiction again
Για το u3 του τριώροφου δεν πρέπει να προσθέσεις τις τρεις μετακινήσεις που βρήκες για την κάθε δύναμη (2,809+0,193+0,154) ;;
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Είναι οι μετακινήσεις του κάθε ορόφου trauma αν έχω καταλάβει καλά. Οπότε γιατι να τις αθροίσεις;
Νομίζω ότι δεν είναι οι μετακινήσεις του κάθε ορόφου, αλλά η μετακίνηση του 3ου ορόφου σε κάθε μία από τις φορτίσεις, γιατί στις επιλύσεις που μας δίνει η εκφώνηση για φόρτιση σε κάθε όροφο μας δίνει την αντίστοιχη μετακίνηση του 3ου ορόφου. Γιαυτό νομίζω χρειάζεται να λάβουμε υπόψη τα φορτία και στους τρεις ορόφους και όχι μόνο στην οροφή, και η συνολική μετακίνηση u3 είναι το άθροισμα των u3 ανά φόρτιση αφού συμβαίνουν ταυτόχρονα στον σεισμό.
Αλλά μπορεί να λέω και μαλακίες.
-
αντωνο1944
πάντως για τις μετακινήσεις του ουρανοξύστη κανονικά πρέπει να είναι του τύπου: u1=Γ1*φ1*SD1 και τα u2,u3 αντιστοίχως και μετά SRSS? (αφού ενεργεί ως διατμητικός πρόβολος)
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
Kι εγώ στις σημειώσεις μου πάντως από εκείνο το μάθημα είχα γράψει πως αθροίζουμε τις μετακινήσεις(το γιατι δεν το ξερω ωστόσο) οπότε μάλλον έχεις δίκιοtrauma έγραψε:Νομίζω ότι δεν είναι οι μετακινήσεις του κάθε ορόφου, αλλά η μετακίνηση του 3ου ορόφου σε κάθε μία από τις φορτίσεις, γιατί στις επιλύσεις που μας δίνει η εκφώνηση για φόρτιση σε κάθε όροφο μας δίνει την αντίστοιχη μετακίνηση του 3ου ορόφου. Γιαυτό νομίζω χρειάζεται να λάβουμε υπόψη τα φορτία και στους τρεις ορόφους και όχι μόνο στην οροφή, και η συνολική μετακίνηση u3 είναι το άθροισμα των u3 ανά φόρτιση αφού συμβαίνουν ταυτόχρονα στον σεισμό.
make Orwell fiction again
Ξέρει κανείς αν γράφουμε αύριο με ανοικτές σημειώσεις ή αν πρέπει να έχουμε εκτυπωμένο κάποιο τυπολόγιο
κλειστές σημειώσεις, καλό θα ήταν να έχεις τυπώσει το τυπολόγιο (είναι στο Mycourses) , απλά φρόντισε να μην έχεις γράψει τίποτα πάνωisauros έγραψε:Ξέρει κανείς αν γράφουμε αύριο με ανοικτές σημειώσεις ή αν πρέπει να έχουμε εκτυπωμένο κάποιο τυπολόγιο
Ever tried.Ever failed.No matter.Try again.Fail again.Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
μπορώ να έχω την άποψή σας για τα θέματα?
Προσωπικά τα θεωρώ λίγο απαράδεκτα.
Καμία έγνοια των καθηγητών για αντίληψη της θεωρίας.
Οι ασκήσεις που έγιναν μέσα στη χρονιά είχαν κατά μεγάλο ποσοστό διαφορετική κατεύθυνση στη σκέψη για απάντηση στα ερωτήματα.
Υπήρχαν ερωτήματα τα οποία δεν τα είχαμε καν εφαρμόσει στη πράξη, (απλά μας είχαν αναφερθεί ως ύπαρξη)
Προσωπικά τα θεωρώ λίγο απαράδεκτα.
Καμία έγνοια των καθηγητών για αντίληψη της θεωρίας.
Οι ασκήσεις που έγιναν μέσα στη χρονιά είχαν κατά μεγάλο ποσοστό διαφορετική κατεύθυνση στη σκέψη για απάντηση στα ερωτήματα.
Υπήρχαν ερωτήματα τα οποία δεν τα είχαμε καν εφαρμόσει στη πράξη, (απλά μας είχαν αναφερθεί ως ύπαρξη)
Ever tried.Ever failed.No matter.Try again.Fail again.Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett