Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηρές Γέφυρες (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηρές Γέφυρες (2017-18)
Έτσι όπως το ρωτάνε λέτε η ροπή να είναι x1,35 (ΟΚΑ) ή χωρίς ;;; γιατί είναι μεγάλη διαφορά
Σου μιλάει ένας βραδύποδας,ξανασκέψου το...
Ναι η ροπή σχεδιασμου είναι τόσο.
Παιδια μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορουμε να κάνουμε την διαστασιολόγηση και των έλεγχο εφεδράνων χωρις πρόγραμμα??
Τι συνδιασμους φόρτησης πρέπει να κάνουμε και ιδιαίτερα πως υπολογίζουμε την στροφη?
Τι συνδιασμους φόρτησης πρέπει να κάνουμε και ιδιαίτερα πως υπολογίζουμε την στροφη?
-
apisteutospragmatika
- Έτος εισαγωγής: 2013
καλησπέρα παιδιά!Έχει κάποιος λύσει κάποια από τα παλιά θέματα ?Αν ναι θα μας βοηθούσε πολύ.Ευχαριστω εκ των προτέρων!
καλησπερα, μηπως θα μπορουσε καποιος να ανεβασει ή να μου στειλει καποιο υποδειγμα ατομικου θεματος, να εχω σαν οδηγο για το δικο μου? δυστυχως λογω εργασιας η παρακολουθηση ηταν αδυνατη.ευχαριστω εκ των προτερων
Καλησπέρα .2 ερωτήσεις : το στυλ της εξέτασης την άλλη δευτέρα πως θα είναι περίπου ; Και τα εφεδρανα είναι εντός ύλης ;
Παιδιά έχει λυσει κάνεις κάποιο παλιό Θέμα για κοπωση???η κάποιο μπούσουλα για να πιασουμε τη λογκη?
Θα βοηθουσε εξαιρετικα πολυ... ευχαριστω προκαταβολικαclansman έγραψε:καλησπερα, μηπως θα μπορουσε καποιος να ανεβασει ή να μου στειλει καποιο υποδειγμα ατομικου θεματος, να εχω σαν οδηγο για το δικο μου? δυστυχως λογω εργασιας η παρακολουθηση ηταν αδυνατη.ευχαριστω εκ των προτερων