Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙV (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική ΙV (2017-2018)
Καλύτερα τελευταία εβδομάδα!! Αν μπορεί να γίνει και Τετάρτη 27/06 ακόμα καλύτερα, γιατί την Τρίτη στις 15:00 είναι και το Matlab!
Υπάρχει κάποιο νέο για την αλλαγή; Τί μέρα και ώρα πήγε η εξέταση της Στατικής 4 ; Ευχαριστώ
-
markos2175
- Έτος εισαγωγής: 2010
παιδια να το δουμε αυτο γιατι μετα θα ειναι αργα αν προκειται να αλλαξει.τα περισσοτερα μαθηματα της εκτακτης και σιγουρα τα πιο δυσκολα εχουν μπει τις πρωτες 3 εβδομαδες και συγκεκρινενα ειναι ενα 3ημερο με θεμελια στατικη 5 προεντεταμενο και στατικη 4.Παρα πολυ πιθανο οι επι πτυχιω φοιτητες να χρωστανε 2 ακομα και 3 απο αυτα.χωρις να εχω αναλυτικη εικονα γι αυτους που το χρωστανε προφανως, πιστευω πως εαν παει τελευταια εβδομαδα θα αποσυμφορηθει καπως η κατασταση.μπορει η γραμματεια ή η κα.Νεραντζακη να μας δωσει τη λιστα με αυτους που το χρωστανε να παρουμε ολες τις αποψεις η δεν προβλεπεται αυτο;;
Εμένα δε με βολεύει η αλλαγή γιατι δίνω πολλά την τελευταία βδομάδα αλλά προφανώς αν έχει πρόβλημα η πλειοψηφία θα το δεχτώ.Απλά εσείς που έχετε θέμα να μιλήσετε εγκαίρως μην ενημερωθούμε τελευταία στιγμη...
Περιμένουμε ενημέρωση απ την κ Νερατζακη αν δέχεται η γραμματεια την αλλαγή. Η δική μου πρόταση ήταν να σταλεί μειλ κ στα 16 άτομα που δήλωσαν ότι θα δώσουν στατική ώστε να απαντήσουν κ όσοι δε συμμετέχουν εδώ. Προσωπικά θεωρώ ότι η αλλαγή θα συμφέρει την πλειοψηφία αλλά αν δεν επιβεβαιωθεί αυτό δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Οποιαδήποτε απόφαση πάντως θα ανακοινωθεί εγκαίρως.
Πιστεύω μέσα στην επόμενη βδομάδα θα έχουμε καταλήξει.
Τι θα γίνει τελικά με την ημερομηνία εξέτασης; Θα αλλάξει ή Οχι;
ξερουμε κατι?antony έγραψε:Τι θα γίνει τελικά με την ημερομηνία εξέτασης; Θα αλλάξει ή Οχι;
Re: Στατική ΙV (2017-18)
Το πιθανότερο είναι να αλλάξει γιατί το θέλουμε σχεδόν ολοι. Η κ Νερατζακη ψάχνει αίθουσα κ επιτηρητη για να είμαστε 100% σίγουροι κ να το επισημοποιησουμε. Όταν έχω τελικη αποφαση θα το γράψω κ εδώ κ θα στείλω κ μειλ σε όλους.
Re: Στατική ΙV (2017-18)
Ελπίζω να μη στραβωσει τελευταία στιγμή στις λεπτομέρειες