Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχόλια Εαρινής Εξεταστικής 2017-18
Συντονιστής: University Editors
Σχόλια Εαρινής Εξεταστικής 2017-18
Εδώ αναρτούμε σχόλια και ερωτήσεις για τα αποτελέσματα της εαρινής εξεταστικής. 
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Re: Σχόλια Εαρινής Εξεταστικής 2017-18
Ξερει κανεις ποτε αναμενονται τα μπετα ?
Πρεπει να γινει στοχαστικη ανακατανομη των βαθμολογιων για να περασει το 30% , για αυτο αργουν ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
τι φάση είναι αυτή με τις δομικές, που αν έχεις ένσταση για το γραπτό σου πρέπει να την καταθέσεις μέχρι τη Δευτέρα, αλλά η προβολή είναι μετά?
Προσωπικά το θεωρώ πολύ τίμιο αυτό που εφαρμόζει ο ανερχόμενος κοσμήτορας, αν έχεις αμφιβολίες για το βαθμό σου, επανεξετάζεται το γραπτό και ύστερα πας και το βλέπεις αποφεύγοντας έτσι τις όποιες κλάψες για το τελικό βαθμό.
- μπόγλα_queen_420
- Έτος εισαγωγής: 2016
+1kostakis έγραψε:Προσωπικά το θεωρώ πολύ τίμιο αυτό που εφαρμόζει ο ανερχόμενος κοσμήτορας, αν έχεις αμφιβολίες για το βαθμό σου, επανεξετάζεται το γραπτό και ύστερα πας και το βλέπεις αποφεύγοντας έτσι τις όποιες κλάψες για το τελικό βαθμό.
τη χώρα μου θα κάνω μπουρδέλο γιατί είναι μπουρδέλο - ZN, 2002
ανερχόμενος κοσμήτορας, φανταστικός καθηγητής και γοητευτικός κύριος θα μπορούσες να συπληρώσεις
-
foititis1000
- Έτος εισαγωγής: 2012
«Απερχόμενος» προφανώς εννοεί μιας και σήμερα η σχολή μας εκλέγει τον νέο της καπετάνιο!
Εγω θελω Λαγαρο Κοσμητορα, θα γινει γλέντι