Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική του Στερεού Σώματος (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική του Στερεού Σώματος (2017-18)
Αν λυνεις με τροπο στατικης 1 την μηχανικη , η πατσαλια σε περναει;
Γιατι? Διορθωνει στη μηχανικη 1?
Δεν διορθωνουν οι καθηγητες που ειχαν το μαθημα?
Δεν διορθωνουν οι καθηγητες που ειχαν το μαθημα?
Κάποια τα διορθώνει σίγουρα και η Πατσαλιά.
Α οκ. Δεν το ηξερα.
Ειχα ακουσει τους καθηγητες στο 1ο εξαμηνο να λενε πως ο καθενας διορθωνει το τμημα του.
Ειχα ακουσει τους καθηγητες στο 1ο εξαμηνο να λενε πως ο καθενας διορθωνει το τμημα του.
Ρε συ στη μηχανική 1 θέλει να εμφανίζεις τις εξισώσεις των m q n και να βρίσκεις το Mmax για q = 0 ώστε να σχεδιάσεις το διάγραμμα M, ενώ στη σχεδιαση του Μ στη στατική 1 δεν χρειάζεται να βρεις το Μmax αλλά πας με ql^2/8 .Το σημείο όμως που το κάνεις αυτό δεν ταυτίζεται με το Mmax.Οποτε έχω την εντύπωση πως τουλάχιστον θα σου κόβει κάτι.Τωρα να σε κόψει μου φαίνεται λίγο ακραίο απ την άποψη πως στην στατική 1 μπορεί να μην εμφανίζεις τις εξισώσεις αλλά μόνο τιμές σε κάποια χαρακτηριστικά σημεία αλλά για να υπολογίζεις τις τιμές στα σημεία αυτά υπολογίζεις τις εξισώσεις στο μυαλό σου .vee έγραψε:Αν λυνεις με τροπο στατικης 1 την μηχανικη , η πατσαλια σε περναει;
Πριν 2 χρόνια η Πατσαλια το ξεκαθάριζε στην εξέταση ότι τα MQN τα δέχεται μόνο με τον τρόπο της μηχανικής και όχι με αυτόν της στατικής. Δε φαντάζομαι να έχει αλλάξει αυτό.vee έγραψε:Αν λυνεις με τροπο στατικης 1 την μηχανικη , η πατσαλια σε περναει;
-
stelaras612
- Έτος εισαγωγής: 2014
Έχει κανείς θέματα-λύσεις της εξεταστικής του Ιανουαρίου ?
Ξέρει κανείς που υπάρχει η θεωρία για το πρώτο θέμα ? Γιατί βρίσκω μόνο μια λύση μιας παρόμοιας στο mycoarses και δεν το πιάνω ... Παρεμπιπτόντως σε σχετική ερώτηση μου με mail ο κ. Ζήσης μου απάντησε ότι σε αυτό το στάδιο απαιτείται η εύρεση των εξισώσεων και όχι οι γραφικές λύσεις ...
εχει λύσει κανείς το 2ο θεμα της φετινης κανονικης εξετασης;
Έχει κανείς τα θέματα του Ιανουαρίου?