Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική του Παραμορφωσίμου Σώματος (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική του Παραμορφωσίμου Σώματος (2017-18)
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. Στην άσκηση 1 των ίδιων θεμάτων τα δεδομένα που μας δίνει ουσιαστικά είναι σχχ=-σ1, σy'y'=-σ2 και σχy=0?
-
hornyangel
- Έτος εισαγωγής: 2017
υπαρχει περιπτωση να εχεικαποιος τα θεματα που επεσαν τον ιουνιο;
Δες την προηγούμενη σελίδα αυτού του topic.hornyangel έγραψε:υπαρχει περιπτωση να εχεικαποιος τα θεματα που επεσαν τον ιουνιο;
Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το πως προσεγγιζουμε το πρώτο θέμα του φετινού Ιουνίου(2018)με τις τάσεις ?ευχαριστώ εκ των προτέρων
kat_kou5 έγραψε:Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το πως προσεγγιζουμε το πρώτο θέμα του φετινού Ιουνίου(2018)με τις τάσεις ?ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Σ ευχαριστώ πολύ!!!
Εγώ έτσι θα το έλυνα. Δεν έχω καταλάβει απόλυτα τι έχεις κάνει εσύ.. αν κατάλαβα σωστά, οι ενστάσεις μου ουσιαστικά είναι ότι δεν γνωρίζεις την γωνία που σχηματίζει ο ΑΒ με την κατακόρυφο. πχ όταν αναλύεις την σ1 η κατακόρυφη συνιστώσα δεν είναι παράλληλη με την ΓΔ για να σου προκύψει διατμητική τάση. Επίσης, την σχ την θεωρώ ότι είναι δεδομένη. Έχει κανείς καμιά ιδέα για την λύση, ίσως από προβολή γραπτών;Mggr έγραψε:kat_kou5 έγραψε:Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το πως προσεγγιζουμε το πρώτο θέμα του φετινού Ιουνίου(2018)με τις τάσεις ?ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ας μου εξηγήσει επίσης κάποιος πως εξετάζετε η μηχανική που ξέρουμε με ένα καθαρά γεωμετρικό θέμα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Μηχανική του Παραμορφωσίμου Σώματος (2017-18)
Παιδιά από που διαβάζετε για τις πλάκες? φαίνεται να μην υπάρχει στάνταρ μεθοδολογία και δεν εξηγείται καλα στο Γκαρουτσο οπου εχει σχετικά απλές ασκήσεις...
Γνωρίζει κάποιος την λύση της 6ης σειράς; Η 3η άσκηση μου φαίνεται πιο σος, αν έχει κάποιος ιδέα πως λύνεται θα βοηθήσει πολύ.
Καλησπέρα παιδια.
Εχει κανείς τα χθεσινα θέματα;
Εχει κανείς τα χθεσινα θέματα;