Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
PAMANTZ έγραψε:Τώρα που τελείωσε η εξεταστική () peaky blinders ή true detective;
Ειχα ακριβως το ιδιο δίλημμα! Ξεκίνησα peaky! Ο.τι καλύτερο!
PAMANTZ έγραψε:Τώρα που τελείωσε η εξεταστική () peaky blinders ή true detective;
Από τις καλύτερες σειρές , με απίθανο σενάριο, ωραίες ερμηνίες! Αξίζει φουλ να την δεις!Anakin έγραψε:Μια γνώμη για Σέρλοκ; (αυτό με τον κάμπερμπαχ)
Δεν έχω δει peaky blinders αλλά η πρώτη σεζόν true detective ηταν από τις καλύτερες σεζόν που έχω δει γενικότερα , οπότε θα το έβλεπα ανεπιφύλακταPAMANTZ έγραψε:Τώρα που τελείωσε η εξεταστική () peaky blinders ή true detective;
Από κάνα δυο επεισόδια που είδα δεν ενθουσιάστηκα.Bruce T. Wayne έγραψε:Αξίζει το young sheldon;
Καλύτερα να δεις τα best moments του young sheldon στο youtube παρα ολη την σειρα..Bruce T. Wayne έγραψε:Αξίζει το young sheldon;
Μια χαρά είναι απλά να ξέρεις φουλ ψυχεδελιά!! Τους πρώτους δύο κύκλους τους βλέπεις πολύ ευχάριστα, μετά αρχίζει λίγο και κουράζει..Anakin έγραψε:Έχει κανείς άποψη για legion; Είναι όντως τόσο βαρετό, ή αξίζει;
Απλά δεν θέλω να μετανιώσω να δω και 2η σειρά (μετά το HIMYM) για την πρωταγωνίστρια. Ελπίζω να λέει και κάτι σαν σειρά (μιας και το HIMYM είναι καλό για Season<=2 (βαριά 3))sadmpougatsa έγραψε:Μια χαρά είναι απλά να ξέρεις φουλ ψυχεδελιά!! Τους πρώτους δύο κύκλους τους βλέπεις πολύ ευχάριστα, μετά αρχίζει λίγο και κουράζει..Anakin έγραψε:Έχει κανείς άποψη για legion; Είναι όντως τόσο βαρετό, ή αξίζει;