Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Απορίες Excel
Re: Απορίες Excel
Γνωρίζει κανείς πώς απενεργοποιούνται τα "Ribbon shortcuts" στο Excel 2013+? Κάθε φορά που πάω να αλλάξω γλώσσα εισαγωγής, πατώντας το ALT, πρέπει μετά να πατώ ESC για να συνεχίσω να γράφω
Γιατί να τα απενεργοποιήσεις? Βολεύουν γενικά.
Πάτα πρώτα το alt και μετά το shift για σίγουρη επιτυχία.
Ή αν σε πετάξει πάλι, ξαναπάτα alt
τα αγαθά κόποις κτώνται
Χαχχα α δεν ξερω τι ειναι αυτες οι μαλακιες που βολευουν , αλλα μουεμαθαν το κολπο του μαρκουλη πολυ γρηγορα ... Πρωτα alt μετα shift . Και μια και ειναι θεμα για αποριες excel , τι ειναι τα ribbon shortcuts ??
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
It's gonna take some getting used to αλλά έχεις δίκιο. To Alt+Shift αντί για Shift+Alt λύνει το πρόβλημα. Σαν walkaround χρησιμοποίησα το Win+Space αλλά είναι πιο σωστή λύση η δική σουmarkoulis έγραψε:Γιατί να τα απενεργοποιήσεις? Βολεύουν γενικά.
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να μορφοποιήσω ένα [1,1] κελί σε πίνακα, ώστε να το χωρίσω με μια διαγώνιο και να χαρακτηρίσω τα περιεχόμενα των στηλών/γραμμών αντίστοιχα;
Φαντάζομαι ότι έκανες paste το περιεχόμενο από κάπου και στα έβαλε όλα σε ένα κελί. Αν ναι, από που;
Το περιέγραψα λάθος. Έχουμε ένα πίνακα, έστω 7x7. Στον ένα άξονα θέλουμε λ.χ. να βάλουμε τις μέρες της βδομάδας. Από τα κελιά [1,2] έως το [1,8] θα έχουμε τις ημέρες. Στον άλλον θα έχουμε 7 ονόματα, άρα από το [2,1] έως το [8,1]. Εμένα με ενδιαφέρει στο [1,1] να βάλω μια διαγώνιο που στο πάνω μισό να λέει "Ημέρες" και στο κάτω μισό να λέει "ονόματα". Είναι καθάρα θέμα παρουσίασης του πίνακα, όχι ουσίας των περιεχομένων τουcivil123 έγραψε:Φαντάζομαι ότι έκανες paste το περιεχόμενο από κάπου και στα έβαλε όλα σε ένα κελί. Αν ναι, από που;
Τώρα νομίζω κατάλαβα τί εννοείς. Πηγαίνεις στη μορφοποίηση κελιού και σου δίνει εκεί την δυνατότητα να βάλεις διαγώνιο περίγραμμα.Ramrod έγραψε:Το περιέγραψα λάθος. Έχουμε ένα πίνακα, έστω 7x7. Στον ένα άξονα θέλουμε λ.χ. να βάλουμε τις μέρες της βδομάδας. Από τα κελιά [1,2] έως το [1,8] θα έχουμε τις ημέρες. Στον άλλον θα έχουμε 7 ονόματα, άρα από το [2,1] έως το [8,1]. Εμένα με ενδιαφέρει στο [1,1] να βάλω μια διαγώνιο που στο πάνω μισό να λέει "Ημέρες" και στο κάτω μισό να λέει "ονόματα". Είναι καθάρα θέμα παρουσίασης του πίνακα, όχι ουσίας των περιεχομένων τουcivil123 έγραψε:Φαντάζομαι ότι έκανες paste το περιεχόμενο από κάπου και στα έβαλε όλα σε ένα κελί. Αν ναι, από που;
Ναι, κατάλαβα τί λες. Και μετά να κάνω το κείμενο μέσα να είναι ¨πλαγιαστό" ίσωςcivil123 έγραψε:Τώρα νομίζω κατάλαβα τί εννοείς. Πηγαίνεις στη μορφοποίηση κελιού και σου δίνει εκεί την δυνατότητα να βάλεις διαγώνιο περίγραμμα.Ramrod έγραψε:Το περιέγραψα λάθος. Έχουμε ένα πίνακα, έστω 7x7. Στον ένα άξονα θέλουμε λ.χ. να βάλουμε τις μέρες της βδομάδας. Από τα κελιά [1,2] έως το [1,8] θα έχουμε τις ημέρες. Στον άλλον θα έχουμε 7 ονόματα, άρα από το [2,1] έως το [8,1]. Εμένα με ενδιαφέρει στο [1,1] να βάλω μια διαγώνιο που στο πάνω μισό να λέει "Ημέρες" και στο κάτω μισό να λέει "ονόματα". Είναι καθάρα θέμα παρουσίασης του πίνακα, όχι ουσίας των περιεχομένων τουcivil123 έγραψε:Φαντάζομαι ότι έκανες paste το περιεχόμενο από κάπου και στα έβαλε όλα σε ένα κελί. Αν ναι, από που;
Επειδή google is our friend, τσέκαρε κι αυτό αν θες: https://www.youtube.com/watch?v=9Fqv7AUARbA
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...