Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2018-19 (Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
- Ploutarchos_M
- Έτος εισαγωγής: 2016
Re: Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2018-19 (Σχόλια)
Κανά νέο για Autocad;
Για τα μαθήματα της έκτακτης ξέρουμε τίποτα?οεο
-
xeirourgos
- Έτος εισαγωγής: 1950
Εχουν πει τιποτα οι καθηγητες για Αντοχη υλικων;..κοντευει εναμισης μηνας..
- μπόγλα_queen_420
- Έτος εισαγωγής: 2016
κατσε καλα αλλοι κοντευουν διμηνο
τη χώρα μου θα κάνω μπουρδέλο γιατί είναι μπουρδέλο - ZN, 2002
Νομίζω υπάρχει εσωτερικός κανονισμός για το χρονικό οριο που εχει ενας καθηγητης για την διόρθωση γραπτών και αυτό νομίζω είναι 3 εβδομάδες. Βεβαια οπως φαίνεται οι κανονισμοί υπάρχουν μονο για να υπάρχουν. Κανείς τους δεν τους υπακούει.
Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Κανονισμοί και διαδικασίες υπάρχουν και είναι υποχρέωση όλων ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ να τους τηρούνrabbip έγραψε:Νομίζω υπάρχει εσωτερικός κανονισμός για το χρονικό οριο που εχει ενας καθηγητης για την διόρθωση γραπτών και αυτό νομίζω είναι 3 εβδομάδες. Βεβαια οπως φαίνεται οι κανονισμοί υπάρχουν μονο για να υπάρχουν. Κανείς τους δεν τους υπακούει.
Συγνώμη αλλά μαλλόν δεν έγινα αντιληπτός. Δεν εννοούσα οτι δεν τηρούνται απο την πλευρά των φοιτητών, εννοούσα οτι δεν τηρούνται απο την πλευρά των καθηγητών.
Σόρρυ, ξέχασα το "/s" στην απάντησή μου.rabbip έγραψε:Συγνώμη αλλά μαλλόν δεν έγινα αντιληπτός. Δεν εννοούσα οτι δεν τηρούνται απο την πλευρά των φοιτητών, εννοούσα οτι δεν τηρούνται απο την πλευρά των καθηγητών.
έκλεισε μήνας και η Στατική 2 πουθενά 
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
cries in polmhxRamrod έγραψε:
Σόρρυ, ξέχασα το "/s" στην απάντησή μου.