Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική του Παραμορφωσίμου Σώματος (2018-19)
Συντονιστής: University Editors
Μηχανική του Παραμορφωσίμου Σώματος (2018-19)
σε μαθηματα οπως μηχανικη 2 και αντοχη ισχυει οτι αν δν δωσει καποιος ασκησεις βαθμολογειται με 90% του βαθμου? δηλαδη αν γραψει 6 θα παρει 5, 7 θα παρει 6 κτλ?
Re: Μηχανική του Παραμορφωσίμου Σώματος (2018-19)
Οχι φυσικα. Οι ασκησεις μετρανε μονο θετικα. Αν δεν παραδωσεις παιρνεις το 100% του γραπτου σου.civilara έγραψε:σε μαθηματα οπως μηχανικη 2 και αντοχη ισχυει οτι αν δν δωσει καποιος ασκησεις βαθμολογειται με 90% του βαθμου? δηλαδη αν γραψει 6 θα παρει 5, 7 θα παρει 6 κτλ?
Ευχαριστω πολυ darkiz
- CherylTunt
Ποιος κάνει το βοηθητικό μάθημα τις Τρίτες;
-
curious_mind
- Έτος εισαγωγής: 2014
Η Πατσαλιά 15.00 με 17.00 στο αντοχης υλικων
Καλησπέρα παιδία, να ρωτήσω φέτος στην τεχνική μηχανική 2 είναι μέσα η ελαστική γραμμή ή όχι; στην ύλη του my courses το χει μέσα αλλά θυμάμαι που πέρσι ήταν εκτός όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, ευχαριστώ πολύ.
Απ οτι μου εχουν πει λογικά και φετος θα ειναι εκτος υλης.
Καλώς,ευχαριστούμε karn.
-
Anastasis mil
- Έτος εισαγωγής: 2016
Απο που πιστευεται ειναι καλυτερα να διαβασω για μηχανικη; (δεν εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου)
εγώ είχα διάβασει ασκήσεις Πατσαλιά και εκείνες που έβαζαν για παράδοση στο εξάμηνο. Συνολικά, ουσιαστικά, ήταν γύρω στις 15-20 ασκήσεις, και είχαν μπει αρκετά παρόμοια θέματα, της κάμψης ίδιο με αυτό που είχε κάνει 2 μέρες πριν και το υπερστατικό ίδιο με μία άσκηση για το σπίτι.Anastasis mil έγραψε:Απο που πιστευεται ειναι καλυτερα να διαβασω για μηχανικη; (δεν εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου)
Παρακολουθούσα βέβαια, γι αυτό δε χρειάστηκε να κοιτάξω θεωριά ιδιαίτερα, αλλά από το να ανοίγεις γκαρούτσους και ματίνες όταν δεν έχεις και πολύ χρόνο, ίσως είναι προτιμότερο. Περνιέται πάντως και με αυτά. Υour call.