δεν την θέλω για εμένα , ένας φίλος μου (εκτός σχολής) με ρώτησε αν γνωρίζω τι τιμές παίζουν στην αγορά.. σε ευχαριστώ πάντως για την ουσιαστική απάντησή σου
Τέλεια! Με 700 ευρώ iphone, 1500 ευρώ διπλωματική και (50 το ένα εισιτήριο από επαρχία κατά μέσο όρο)χ(64 μαθήματα) τελειώνεις τη σχολή! Σύνολο δηλαδή 5400 ευρώ! Τσάμπα πράμα!
είναι υπερβολικό αυτό που λες. Δεν θα είσαι πήγαινέλα για κάθε μάθημα. Επίσης υπάρχουν πιο οικονομικά smartphones. Ας μην φουσκώνουμε τα νούμερα για λόγους εντυπωσιασμού
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.
Ως προς το οικονομικότερο smartphone το δέχομαι. Μπορεί κανείς να πάρει ένα με android.
Όσον αφορά το πήγαινε-έλα για κάθε μάθημα το προτείνω γιατί νομίζω ότι η επιλογή να πηγαινοέρχεται κανείς για κάθε μάθημα είναι οικονομικότερη από το να νοικιάσει σπίτι στην πόλη που σπουδάζει. Ακόμα και η διαμονή σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια κάθε εξεταστικής μου φαίνεται ακριβότερο σενάριο.
Γελοίε σεξιστακο,μάγκα του πληκτρολογίου,σε περιμένω αύριο στο Γκίνη,στα τραπεζάκια του Εγκέλαδου να μας τα πεις αυτά από κοντά. Εκεί ξέρεις δεν έχει πληκτρολόγιο να ανοίξεις τον οχετό σου ανώνυμα.
Τον θυμάμαι τον Black. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να πήρε πτυχίο το 14-15 κάπου εκεί. Τόσα χρόνια έχουν περάσει και ο Εγκέλαδος ακόμα τον πονάει. Ξυδάκι ψηλέ μου