Μετά από 6 βδομαδες αναμονής όπου η γραμματεία πέταγε το μπαλάκι σε επιτροπές , οι εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής στο εξάμηνο δεν έχουν γίνει δεκτές στην πλειονότητα τους με την δικαιολογία ότι μόνο στην περίπτωση που υπήρχε σοβαρός λόγος (πχ θέματα υγείας) θα γινόταν δεκτές. Φέτος για πρώτη φορά δεν δόθηκε παράταση στις δηλώσεις, το εγγράφολογειο κράτησε 3 βδομαδες ανοιχτό ενώ ειδικά για το 5ο έτος η εξεταστική δεν είχε καν τελειώσει. Θεωρούμε ότι η επιλογή αυτή της διοίκησης είναι άκρως τιμωρητική από τη στιγμή που μόνο 8 άτομα δεν έχουν εγγραφεί και είναι απαράδεκτο οι φοιτητές αυτοί να μείνουν πίσω για τουλάχιστον ένα εξάμηνο.
Συνεπώς καλούμε ολους και ολες αύριο σε διαμαρτυρία στο γραφείο του κοσμήτορα στις 12 μμ.
Είναι άστοχο να καλείτε σε διαμαρτυρία στο γραφείο του κοσμήτορα διότι το πρόβλημα δεν είναι στον κοσμήτορα αλλά στην γραμματεία.Ο κοσμήτορας θέλει να γράψει, το κώλυμα είναι στην γραμματεία και συγκεκριμένα στην προιστάμενη που το έχει πάρει πατριωτικά.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
Ισχυει αυτο που λεει ο mike13. Σε προβλημα που αντιμετωπισα και εγω περυσι σε ενα μαθημα, ενω ο καθηγητης ηταν θετικος και ηθελε να βοηθησει, η προισταμενη της γραμματειας εφερνε συνεχως δυσκολιες.
Ποσο μαλλον στην περιπτωση των εγγραφων που περνα ολοκληρωτικα απο το χερι της.
Έτσι είναι τα πράγματα. Ας βγάλει επιτέλους μια ανακοίνωση η γραμματεία "Σας μισώ απαίσια στρουμφάκια". Κρυφτoύλι πίσω απ' τους κοσμήτορες θα παίζουμε;
POSTREACT(ions) SUMMARY
τη χώρα μου θα κάνω μπουρδέλο γιατί είναι μπουρδέλο - ZN, 2002
Θα έλεγα τίποτα για αυτήν αλλα θα έτρωγα πολυήμερο μπαν...
POSTREACT(ions) SUMMARY
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"